Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Γέμισε με… τσιπούρες η περιοχή μετά την κακοκαιρία

Έκπληκτοι είναι οι ψαράδες στο στενό Βόρεια στην Εύβοια, μεταξύ Γλύφας και Αγιόκαμπου, καθώς η περιοχή γέμισε με τσιπούρες μετά την καται...

Έκπληκτοι είναι οι ψαράδες στο στενό Βόρεια στην Εύβοια, μεταξύ Γλύφας και Αγιόκαμπου, καθώς η περιοχή γέμισε με τσιπούρες μετά την καταιγίδα!
Η περιοχή μετά την κακοκαιρία γέμισε τσιπούρες, καθώς λόγω των άστατων καιρικών φαινομένων, άνοιξαν δύο κλουβιά σε κοντινό ιχθυοτροφείο και χιλιάδες τσιπούρες το… έσκασαν.


Κυριακάτικες βόλτες! 5 μαγαζιά σε Πλάκα και Μοναστηράκι που θα αγαπήσετε



Μάλιστα, οι συγκεκριμένες τσιπούρες φαίνεται ότι τσιμπάνε εύκολα με αποτέλεσμα οι ψαριές των ψαράδων που κινούνται στη συγκεκριμένη περιοχή να είναι τεράστιες.
«Χαμός» για μία θέση

Οι παραλίες, μάλιστα, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, γέμισαν ψαράδες όπου με δυσκολία μπορούν να βρουν μία θέση για να ψαρέψουν λόγω της πολυκοσμίας, με συχνότερο πρόβλημα τις μπλεγμένες αρματωσιές από λάθος βολές!

Δείτε επίσης:


Σε απόσταση 2 ωρών από την Αθήνα υπάρχει ένα μαγικό χωριό- Ανακαλύψτε το



Λαγκάδια: Το χωριουδάκι της Αρκαδίας που ΔΕΝ γνώριζες μέχρι σήμερα και άλλα 6 χωριά!




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

politik

Δεν υπάρχουν σχόλια