Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Στο πιο διάσημο τουριστικο θέρετρο της χώρας ΔΕΝ ζει πλεον κανείς

Κάποτε υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα. Σήμερα δεν ζει κανείς…. Τι είδε ο άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο και τι αποκα...

Κάποτε υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα. Σήμερα δεν ζει κανείς….
Τι είδε ο άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο και τι αποκαλύπτει μέσα από το φωτογραφικό του υλικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Κάποτε υπήρξε ένα απο τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα.

Σήμερα δεν ζει κανείς και το χειρότερο; Δεν νιώθει κανείς την ανάγκη να το επισκεφτεί.



Της Κατερίνας Φραγκουλάκη

Το Fureai Sekibutsu no Sato στην Ιαπωνία, έχει γράψει τη δική του ιστορία. Ο Mutsuo Furukawa, ο πιο διάσημος επιχειρηματίας της χώρας, θέλοντας να δημιουργήσει το δικό του πάρκο, αφιερωμένο στον Βούδα, επένδυσε ένα τεράστιο ποσό, προκειμένου να δει το όνειρό του να παίρνει σάρκα και οστά. Πρωταγωνιστές του πάρκου αγάλματα.




Γλυπτά, που σε αριθμό ξεπερνούσαν τα 800. Σκοπός του, ήταν να δημιουργήσει έναν χώρο στο οποίο, άνθρωποι με ιδιαίτερη οικονομική ευρωστία από ολόκληρο τον πλανήτη, θα μπορούσαν να βρουν ένα καταφύγιο, ικανό να τους προσφέρει την ηρεμία και την αρμονία που αναζητούσαν. Ο πλούσιος άνδρας τόλμησε ακόμα και για τη μεταφορά τους, να πληρώσει ο ίδιος οδηγούς λεωφορείων για να μεταφέρει τους τουρίστες απο τον επίγειο παράδεισό του στην πόλη.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Το 1989, υπήρξε ένα «χρυσό» έτος για τον Furukawa. Πηγές αναφέρουν πως ο «προύχοντας» της περιοχής, κέρδισε περισσότερα χρήματα απο εκείνα που επένδυσε.

2000 και το Fureai Sekibutsu no Sato, χάνει την αίγλη του…. για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους….

«Βρέθηκα τυχαία στο σημείο. Αντίκρυσα 800 γλυπτά. Κάποτε υπήρξε ζωή εδώ, σκέφτηκα. Σήμερα μοιάζει με νεκροταφείο. Το πάρκο έχει αφεθεί στο έλεος των ζιζανίων. Τολμώ να σας παρουσιάσω αυτές τις φωτογραφίες. Λυπάμαι», θα αναφέρει χαρακτηριστικά, ο πασίγνωστος φωτογράφος και καλλιτέχνης Ken Ohki, στον οποίο οι φωτογραφίες ανήκουν.

Ο Ken Ohkι, ταξιδεύει σε ολόκληρο τον πλανήτη, φωτογραφίζει τα πιο περίεργα σημεία του κόσμου και με αυτό τον τρόπο βγάζει το ψωμί του.


Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας


Δείτε το φωτογραφικό υλικό







travelstyle



Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ) !!!





Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια