Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Αυτό είναι το νησί της περιπέτειας- Γνωρίστε το

Με τις παρθένες παραλίες, τα συναρπαστικά αξιοθέατα και τα τροπικά τοπία, το νησί είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσε...

Με τις παρθένες παραλίες, τα συναρπαστικά αξιοθέατα και τα τροπικά τοπία, το νησί είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.


Το νησί Σεντόσα βρίσκεται λίγο έξω από τη νότια ακτή της Σιγκαπούρης και ήταν βρετανικό στρατιωτικό φρούριο. Μετά την Ιαπωνική Κατοχή στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, η Σιγκαπούρη επέστρεψε στη βρετανική κυριαρχία και το νησί μετονομάστηκε σε «Sentosa» που μεταφράζεται σε «ειρήνη και ηρεμία».





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Κατά τη διάρκεια της αξιοσημείωτης ιστορίας της, η Sentosa έχει μετατραπεί σε αγαπημένο νησιωτικό θέρετρο, γνωστό για τις τροπικές παραλίες της, τα πολυτελή ξενοδοχεία και τα συναρπαστικά αξιοθέατα. Αν ψάχνετε μια μέρα τολμηρής εξερεύνησης ή έναν κόσμο περιπέτειας σας περιμένει η Sentosa.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!





Οι παραλίες Siloso Beach, Palawan Beach και Tanjong Beach με λευκή άμμο και εντυπωσιακό βυθό δύσκολα φαντάζεται κανείς ότι αποτελούν δημιουργήματα ανθρώπων.


Πλέον, αποτελούν τις πιο δημοφιλείς της χώρας προσελκύοντας χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Το νησί ονομαζόταν παλαιότερα Pulau Blakang Mati που σημαίνει το «νησί των νεκρών από πίσω».


Αξίζει να επισκεφθεί κανείς το εντυπωσιακό ενυδρείο, το θεματικό πάρκο Universal Studios Singapore και να δοκιμάσει τις τοπικές σπεσιαλιτέ.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!









ΠΗΓΗ: news.gr





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια