Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Εδώ η βροχή δεν σταματάει ποτέ

Και όμως σε αυτό το σημείο του πλανήτη, δεν σταματάει ποτέ να βρέχει…. Στο χωριό Μαγσινάρμ η βροχή δεν σταματάει ποτέ και οι...

Και όμως σε αυτό το σημείο του πλανήτη, δεν σταματάει ποτέ να βρέχει….


Στο χωριό Μαγσινάρμ η βροχή δεν σταματάει ποτέ και οι κάτοικοι αναγκάζονται πολύ συχνά να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω πλημμυρών.




Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!


Όσοι δεν αισθάνεστε καλά τον χειμώνα για ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους ανθρώπους που συνέχεια εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να βρούνε κάπου αλλού καταφύγιο και να αποφύγουν τις συχνές θεομηνίες.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!





Ακολουθήστε μας και στο instagram





Στη νοτιοανατολική Ινδία και συγκεκριμένα στο Μαγσινάρμ, οι δρόμοι μετατρέπονται σε ορμητικά ποτάμια καθώς ο μέσος όρος βροχής, κάθε χρόνο είναι το 1 μέτρο και 20 εκατοστά!


Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας



ΠΗΓΗ: reader.gr




Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ) !!!




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια