Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Λιουµπλιάνα: Mια πόλη «όνειρο»

Έχει ένα µεσαιωνικό φρούριο και έναν… δράκο! Είναι, όµως, ένα πολύ ασφαλές και σοφιστικέ µέρος και µία από τις πιο «πράσινες» ε...

Έχει ένα µεσαιωνικό φρούριο και έναν… δράκο!


Είναι, όµως, ένα πολύ ασφαλές και σοφιστικέ µέρος και µία από τις πιο «πράσινες» ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, µε πολύ υψηλό επίπεδο ζωής.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Συνδυάζει την µπαρόκ ατµόσφαιρα της Πράγας, τον ροµαντισµό του Παρισιού και το νεανικό κέφι της Βαρκελώνης.

Χρειάζεστε κι άλλους λόγους για να καταλάβετε γιατί η Λιουµπλιάνα απασχολεί πολύ το τελευταίο διάστηµα τα ταξιδιωτικά blogs – και όχι µόνο;






Πρόκειται για µια πόλη που αποπνέει γοητεία, µε αρχιτεκτονική η οποία σµίγει επιρροές από τους Αψβούργους και µπαρόκ,


εντυπωσιακά κτήρια µε πλούσια βλάστηση, ενώ ο ποταµός Λιουµπλιάνικα που τη διαρρέει συντελεί σε ένα παραµυθένιο σκηνικό, το οποίο είναι αποκλειστικά αφιερωµένο σε πεζούς και ποδηλάτες, αφού η κυκλοφορία των αυτοκινήτων απαγορεύεται στο κέντρο!

Και αν νοµίζετε ότι της λείπει η ζωντάνια, γελιέστε, αφού οι περισσότεροι από 50.000 φοιτητές της τής δίνουν ζωή, µε µια πολύ ενεργή πολιτιστική σκηνή αλλά και µερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και clubs της χώρας.

ΠΗΓΗ: Περιοδικό icons Travellers / travelstyle.gr



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια