Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Αρκαδία: 7+1 πανέμορφα χωριά για ΤΕΛΕΙΑ Σαββατοκύριακα!!!

Φωλιασµένα στις πλαγιές του Μαινάλου και του Πάρνωνα , τα υπέροχα χωριά της Αρκαδίας µάς περιµένουν για τέλεια  Σαββατοκύριακα! ...



Φωλιασµένα στις πλαγιές του Μαινάλου και του Πάρνωνα, τα υπέροχα χωριά της Αρκαδίας µάς περιµένουν για τέλεια  Σαββατοκύριακα!



Δημητσάνα 



Ορµητήριο για τους λάτρεις των water sports αλλά και ένα «ζωντανό» µουσείο, η Δηµητσάνα «αγναντεύει» από ψηλά το φαράγγι του Λούσιου! Ο διατηρητέος οικισµός µε τα πετρόκτιστα αρχοντικά τραβά τα βλέµµατα, ενώ έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο in χειµερινούς προορισµούς µε πληθώρα ξενώνων, cozy cafes και ταβερνάκια!

Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!
 

Στεμνίτσα



Υψώνει περήφανα το ανάστηµά της σε υψόµετρο 1.000 µ. ανάµεσα στα έλατα και είναι γνωστή για τους αργυροχρυσοχόους και την περίφηµη σχολή της! Εδώ θα θαυµάσετε τα αρχοντικά-δείγµατα της γορτυνιακής αρχιτεκτονικής, ενώ η ζωή συγκεντρώνεται γύρω από την πλατεία όπου δεσπόζει το καµπαναριό του Αγίου Γεωργίου!


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


 Ελληνικό



Ήσυχο χωριουδάκι, µόλις 3 χλµ. από τη Στεµνίτσα, ορµητήριο όσων επιδίδονται σε δραστηριότητες στον Λούσιο, λόγω της κοντινής του απόστασης. Το βλέµµα έλκει το πέτρινο σχολείο του 1932 που δεσπόζει στην πλακόστρωτη πλατεία! Εκεί χτυπά άλλωστε και η καρδιά του χωριού µε τις ταβερνούλες και τα καφενεδάκια!

Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!
 

Καρύταινα



Στεφανωµένος µε το φράγκικο κάστρο του 13ου αι., κτίσµατα φράγκικης και βυζαντινής αρχιτεκτονικής που µοιάζουν γαντζωµένα στην απότοµη πλαγιά και το πέτρινο πεντάτοξο γεφύρι του Αλφειού στα πόδια του, ο βράχος της Καρύταινας κερδίζει κάθε ταξιδιώτη! Ο χαρακτηρισµένος παραδοσιακός οικισµός θα σας γοητεύσει µεµιάς!


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!

 
Λαγκάδια



Με γραφικά δροµάκια, λιθόκτιστα σπίτια και µαγευτική θέα τα Λαγκάδια, αµφιθεατρικά χτισµένα σε µια πλαγιά του Μαινάλου, έχουν µπει δυναµικά στη χειµερινή µας ατζέντα! Ένα… πέτρινο κοµψοτέχνηµα µε τρεχούµενα νερά, ανάµεσα σε καρυδιές και πλατάνια, ξεχωρίζει για την οµορφιά του και τις αξιόλογες προτάσεις για τους weekenders!



Ακολουθήστε μας και στο instagram
 

Βυτίνα



Απλωµένη νωχελικά στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του Μαινάλου, είναι από τα πιο τουριστικά αλλά και την ίδια στιγµή αυθεντικά χωριά της ορεινής Αρκαδίας! Πέτρινα κτήρια και λιθόστρωτα καλντερίµια, καλαίσθητοι ξενώνες, ταβέρνες µε τοπικές νοστιµιές και ατµοσφαιρικά cafes στην πλατεία θα σας βάλουν στο κλίµα!


Ακολουθήστε μας και στο instagram


 Καστανιτσα



Χτισµένη στη ράχη ενός απότοµου λόφου του Πάρνωνα και «πνιγµένη» στις καστανιές, η Καστάνιτσα θα σας εντυπωσιάσει µε τη γραφική οµορφιά του διατηρητέου οικισµού, ιδιαίτερου και αρχιτεκτονικού κάλλους! Αντανακλά τη low profile πλευρά της Αρκαδίας και αποτελεί ιδανικό «καταφύγιο» για τους λάτρεις της ηρεµίας!


 Βαλτεσινικο



Σκαρφαλωµένο στα 1.140 µ. σε µία πλαγιά του Μαινάλου, ανάµεσα σε έλατα, καρυδιές και τρεχούµενα νερά, έχει ανακηρυχθεί παραδοσιακός οικισµός και ξεχωρίζει για τη µακρά ιστορία και το άψογο κλίµα του! Αν και δεν το έχουν «διαταράξει» ακόµα οι σειρήνες του τουρισµού, οι εξαιρετικές υποδοµές του θα σας κάνουν αµέσως fans του!

ΠΗΓΗ: περιοδικό icons Travellers



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια