Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ισπανία- Σαν Σεµπαστιάν: Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το λατρέψετε!

Κοντά στα σύνορα της Ισπανίας µε τη Γαλλία το Σαν Σεµπαστιάν , µε το βλέµµα στραµµένο στον… ωκεανό και µια αστείρευτη νεανική ζωντάνια...

Κοντά στα σύνορα της Ισπανίας µε τη Γαλλία το Σαν Σεµπαστιάν, µε το βλέµµα στραµµένο στον… ωκεανό και µια αστείρευτη νεανική ζωντάνια, είναι από εκείνα τα µέρη που σίγουρα δεν σου έρχονται πρώτα στο µυαλό όταν σκέφτεσαι ταξίδι, εκτός βέβαια αν είσαι δεινός surfer, καθώς θεωρείται η Μέκκα του σπορ!

Αυτό το µικρό θέρετρο του ισπανικού βορρά όσο και η ευρύτερη περιοχή στην οποία ανήκει, η αυτόνοµη χώρα των Βάσκων, επιλέγεται όλο και περισσότερο για αποδράσεις.





Ειδικά οι λάτρεις του καλού φαγητού το γνωρίζουν ήδη µιας και φηµίζεται για κάποιους από τους καλύτερους µάγειρες παγκοσµίως, ενώ εδώ υπάρχουν πολλά εστιατόρια µε αστέρια Michelin!



Είτε είναι η γνωριµία µε νέες γεύσεις είτε η µύηση σε ένα γοητευτικό άθληµα (surf) είτε ακόµα και ένα διαφορετικό short break, το σίγουρο είναι ότι θα το λατρέψετε!







Πώς να πάτε: Αεροπορικώς για Bilbao με πτήσεις τις Ιberia, της Vueling ή της Lufthansa και ενδιάμεσους σταθμούς Μαδρίτη, Βαρκελώνη ή Μόναχο αντίστοιχα.

travelstyle



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια