Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Εκδρομή το Φθινόπωρο! 4 Μοναδικοί προορισμοί που θα αγαπήσεις- Ιδανικοί και για Σαββατοκύριακα

Το φθινόπωρο χαρίζει μια άλλη γοητεία στην Ελλάδα με πανέμορφους προορισμούς για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις. Από Ιωάννινα μέχρι...

Το φθινόπωρο χαρίζει μια άλλη γοητεία στην Ελλάδα με πανέμορφους προορισμούς για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις.

Από Ιωάννινα μέχρι Ναύπλιο και από εκεί Αράχωβα και Καστοριά!


Διαγωνισμός Travel mania !!!



Ιωάννινα
Τα Ιωάννινα είναι μια πόλη που της ταιριάζει απόλυτα το Φθινόπωρο. Η αλλαγή των χρωμάτων της φύσης, η λίμνη, η σύνθεση του τοπίου θυμίζει κάτι από έργο τέχνης, τόσο γοητευτική, όσο και μυστηριώδης. Ξεκίνα την περιήγησή σου από τους μύθους του Αχέροντα, μάθε την ιστορία του Αλή Πασά και χάσου μέσα σε γραφικά δρομάκια


Αυτά είναι τα 20 καλύτερα αξιοθέατα του 2018




Ναύπλιο
Γιατί να επιλέξεις το Ναύπλιο; Μα φυσικά για τη γραφικότητα, την πλούσια φυσική ομορφιά, τη θάλασσα και τη θαλασσινή του αύρα.
Αν και μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, το Ναύπλιο σού δίνει την αίσθηση ότι έχεις βρεθεί πολύ μακριά από τη ρουτίνα της πόλης. Είναι ιδανική επιλογή για απόδραση το Σαββατοκύριακο.


6 εκθαμβωτικές ευρωπαϊκές πόλεις για οικονομικές διακοπές



Αράχωβα
Ένα από τα γραφικότερα μέρη της Ελλάδας με μοντέρνες αλλά και παραδοσιακές πτυχές. Θα περπατήσετε στον κεντρικό δρόµο της Αράχωβας, που είναι γεµάτος μαγαζάκια με παραδοσιακά προϊόντα και ντόπια εδέσματα, θα πιείτε καφέ στην Πλατείας Λάκκα, ενώ για φαγητό μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε παραδοσιακή, ιταλική η μοντέρνα κουζίνα.


Σόφια: low-budget περιπέτειες στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας




Καστοριά
Η μαγευτική Καστοριά με τα πανέμορφα αρχοντικά της είναι ακόμα ένας ιδανικός προορισμός. Eξερευνήστε τα παραδοσιακά σοκάκια!


Πετάμε με 839χλμ πάνω από την Γερμανία (BINTEO)!










Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


ΠΗΓΗ: e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια