Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ζωντανή εικόνα από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ (MAN, EGCC)

  Το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ βρίσκεται 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, με εξαίρεση τα...

 


Το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ βρίσκεται 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, με εξαίρεση τα αεροδρόμια του Λονδίνου.
Είναι το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο από άποψη κίνησης επιβατών, με μέσο ετήσιο όρο τα 20 εκατομμύρια επιβάτες, ενώ οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του μπορούν να εξυπηρετήσουν έως και 50 εκατομμύρια επιβάτες.

Συνδέει την πόλη με προορισμούς στην Αγγλία, την Ευρώπη και πόλεις της βόρειας Αμερικής. Κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου πραγματοποιούνται πτήσεις προς πόλεις και νησιά της Ελλάδας.










Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια