Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

46 ευρώ μετ' επιστροφής: Απίθανη προσφορά για Κέρκυρα (Ιούλιος)

Μία απίθανη  προσφορά  για πτήσεις από/προς Αθήνα - Κέρκυρα σας περιμένει να την ανακαλύψετε τον Ιούλιο.... Η Κέρκυρα είναι ένα από τ...

Μία απίθανη προσφορά για πτήσεις από/προς Αθήνα - Κέρκυρα σας περιμένει να την ανακαλύψετε τον Ιούλιο....


Η Κέρκυρα είναι ένα από τα βορειότερα και δυτικότερα νησιά της Ελλάδας και του Ιονίου Πελάγους. Βρίσκεται στην είσοδο της Αδριατικής Θάλασσας, κοντά στις Ηπειρωτικές ακτές. Οι βορειοανατολικές της ακτές πλησιάζουν αρκετά (περίπου 2 χιλιόμετρα) τις ακτές των Αγίων Σαράντα της Αλβανίας.

Με μεγαλοπρεπή παλάτια, φρούρια, ρομαντικά καντούνια, τοξωτές στοές, απίθανες παραλίες και μοναδική γαστρονομία, η γαλαζοαίματη Κέρκυρα σάς περιμένει. 


Ημερομηνία αναχώρησης: 15.07.23

Διάρκεια ταξιδίου: 4 διανυκτερεύσεις 


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 


*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (25/05/2023) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.


Κράτηση θα κάνετε απευθείας από ΕΔΩ!




Διαβάστε προτού κάνετε κράτηση 

Οι τιμές που εμφανίζονται περιλαμβάνουν πάντα μια εκτίμηση όλων των υποχρεωτικών φόρων και χρεώσεων αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να ελέγξετε ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες του εισιτηρίου, τις τελικές τιμές και τους όρους και τις προϋποθέσεις στον ιστότοπο κράτησης προτού κάνετε την κράτηση.

Ελέγξτε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
  • Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες / πρακτορεία επιβάλλουν επιπλέον χρέωση για αποσκευέςασφάλεια ή για τη χρήση πιστωτικών καρτών. Δείτε τις χρεώσεις αεροπορικών εταιρειών
  • Ελέγξτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις για ταξιδιώτες ηλικίας 12-16
  • Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί για νεαρούς επιβάτες που ταξιδεύουν μόνοι.



Δες μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για Κέρκυρα έως και -70%


Προσφορές σε Κέρκυρα!!!





Ενοικίαση αυτοκινήτου Χωρίς Πιστωτική κάρτα, Χωρίς εγγύηση και με πλήρη ασφάλεια στην Ελλάδα και σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες με τα Top Brands της αγοράς.



TIP

Κλείσε τα αεροπορικά και το ξενοδοχείο από το Pigogo και πάρε επιστροφή χρημάτων


Samsonite, παγκόσμιος ηγέτης σε κορυφαίες ταξιδιωτικές τσάντες, αποσκευές και αξεσουάρ ταξιδίου. Με την Samsonite δίπλα σου, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει να κυνηγήσεις το πεπρωμένο σου, να ανακαλύψεις νέους ορίζοντες και να εξερευνήσεις τον κόσμο πέρα από τη φαντασία σου!


Το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα για έξυπνες on line αγορές τσαντών και ειδών ταξιδιού, με περισσότερα από 2.000 προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και απεριόριστη ποικιλία σε είδη ταξιδιού


Δείτε τεράστια ποικιλία σε είδη ταξιδιού!!!



ΕΔΩ θα βρείτε υψηλής ποιότητας, χαμηλού βάρους, εξοπλισμό για τις εκδρομές σας, τις μονοήμερες αποδράσεις σας, το camping, την πεζοπορία, την ορειβασία, την αναρρίχηση και όχι μόνο!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια