Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

39 ευρώ μετ' επιστροφής: Απίθανη προσφορά για Μπάρι (Ιούνιος)

Μία απίθανη  προσφορά  για πτήσεις από/προς Κως - Μπάρι σας περιμένει να την ανακαλύψετε τον Ιούνιο... Το Μπάρι (ιταλικά: Bari‎, λατι...

Μία απίθανη προσφορά για πτήσεις από/προς Κως - Μπάρι σας περιμένει να την ανακαλύψετε τον Ιούνιο...


Το Μπάρι (ιταλικά: Bari‎, λατινικά: Barium‎, αρχαία ελληνικά: Βάριον) είναι η πρωτεύουσα της ιταλικής επαρχίας του Μπάρι και της Περιφέρειας Απουλία (ιταλικά: Puglia) στην νότια Ιταλία, με λιμάνι στην Αδριατική θάλασσα. Αποτελεί το δεύτερο πιο σημαντικό οικονομικό κέντρο της νότιας Ιταλίας μετά τη Νάπολη και είναι γνωστό ως λιμάνι και έδρα αρκετών πανεπιστημιακών σχολών, καθώς και ως η πόλη του Αγίου Νικολάου. Η πόλη αυτή καθ’ αυτή έχει πληθυσμό 320.475 (2011) κατοίκων σε 116 τετρ. χιλιόμετρα, ενώ η γρήγορα αναπτυσσόμενη αστική ζώνη αριθμεί 653.028 κατοίκους σε 203 τ.χλμ. Η μητροπολιτική περιοχή φτάνει το 1 εκατομμύριο κατοίκους.

Το Μπάρι αποτελείται από 4 διαφορετικές αστικές ενότητες: Στα βόρεια είναι η πυκνοδομημένη παλιά πόλη στη χερσόνησο μεταξύ δύο σύγχρονων λιμανιών, με τη λαμπρή Βασιλική του Αγίου Νικολάου, τον Καθεδρικό Ναό του Σαν Σαμπίνο (1035-1171) και το Σουηδικό Κάστρο, που χτίστηκε για τον Φρειδερίκο Β΄ και σήμερα είναι επίσης συνοικία με μεγάλη νυχτερινή ζωή. Στα νότια είναι η συνοικία Μυρά (που ιδρύθηκε από τον Ζοακίμ Μυρά, η σύγχρονη καρδιά της πόλης, που απλώνεται σε ένα πολεοδομικό σχέδιο σχήματος ορθογωνίου με ένα χώρο περιπάτου στη θάλασσα και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο (τις via Sparano και via Argiro). 

Ημερομηνία αναχώρησης: 06.06.23

Διάρκεια ταξιδίου: 6 διανυκτερεύσεις 


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


Κράτηση θα κάνετε απευθείας από ΕΔΩ!

Διαβάστε προτού κάνετε κράτηση 

Οι τιμές που εμφανίζονται περιλαμβάνουν πάντα μια εκτίμηση όλων των υποχρεωτικών φόρων και χρεώσεων αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να ελέγξετε ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες του εισιτηρίου, τις τελικές τιμές και τους όρους και τις προϋποθέσεις στον ιστότοπο κράτησης προτού κάνετε την κράτηση.

Ελέγξτε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
  • Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες / πρακτορεία επιβάλλουν επιπλέον χρέωση για αποσκευέςασφάλεια ή για τη χρήση πιστωτικών καρτών. Δείτε τις χρεώσεις αεροπορικών εταιρειών
  • Ελέγξτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις για ταξιδιώτες ηλικίας 12-16
  • Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί για νεαρούς επιβάτες που ταξιδεύουν μόνοι.






Ενοικίαση αυτοκινήτου Χωρίς Πιστωτική κάρτα, Χωρίς εγγύηση και με πλήρη ασφάλεια στην Ελλάδα και σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες με τα Top Brands της αγοράς.


TIP

Κλείσε τα αεροπορικά και το ξενοδοχείο από το Pigogo και πάρε επιστροφή χρημάτων


Samsonite, παγκόσμιος ηγέτης σε κορυφαίες ταξιδιωτικές τσάντες, αποσκευές και αξεσουάρ ταξιδίου. Με την Samsonite δίπλα σου, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει να κυνηγήσεις το πεπρωμένο σου, να ανακαλύψεις νέους ορίζοντες και να εξερευνήσεις τον κόσμο πέρα από τη φαντασία σου!


Το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα για έξυπνες on line αγορές τσαντών και ειδών ταξιδιού, με περισσότερα από 2.000 προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και απεριόριστη ποικιλία σε είδη ταξιδιού


Δείτε τεράστια ποικιλία σε είδη ταξιδιού!!!



ΕΔΩ θα βρείτε υψηλής ποιότητας, χαμηλού βάρους, εξοπλισμό για τις εκδρομές σας, τις μονοήμερες αποδράσεις σας, το camping, την πεζοπορία, την ορειβασία, την αναρρίχηση και όχι μόνο!




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια