Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Χαμός με την ενεργοποίηση του 5G στις ΗΠΑ: Αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις

 Θέμα έχει προκύψει με την ενεργοποίηση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 5G στις ΗΠΑ η οποία ήταν να ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου. Όπως...


 Θέμα έχει προκύψει με την ενεργοποίηση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 5G στις ΗΠΑ η οποία ήταν να ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ Pete Buttigieg αεροπορικές εταιρείες από τα ΗΑΕ, την Ινδία και την Ιαπωνία ακυρώνουν πτήσεις τους προς προορισμούς στις ΗΠΑ όπου τα αεροδρόμια βρίσκονται κοντά σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας 5G, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν η Verizon και η  AT&T συμφώνησαν σε αναβολή έναρξης του δικτύου, η οποία δεν προσδιορίζεται χρονικά.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Emirate ανακοίνωσε ότι η εταιρεία δεν ήταν ενήμερη για ορισμένα ζητήματα σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του δικτύου λέγοντας πως αυτό ήταν μια από τις πλέον ανεύθυνες ενέργειες που έχει δει στην καριέρα του.

Σημειώνεται ότι τα  δίκτυα 5G αποτελούν την επόμενη γενιά σύνδεσης κινητών συσκευών στο διαδίκτυο, προσφέροντας πιο γρήγορες ταχύτητες αλλά και πιο αξιόπιστες συνδέσεις σε smartphones και άλλες συσκευές. Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, το 5G δίκτυο θα μπορεί να προσφέρει συνδέσεις πιο γρήγορες από τις τρέχουσες συνδέσεις, με τις μέσες ταχύτητες λήψης (περίπου 1GBps) να θεωρούνται ο κανόνας.


pronews





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!



Αγοράστε από ΕΔΩ ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, κλείστε ξενοδοχεία και πολλά ακόμη και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!





Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!






Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια