Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

10 πράγματα που θα καταλάβουν μόνο όσοι γεννήθηκαν για να ταξιδεύουν!

Μήπως έχεις και εσύ γενετική προδιάθεση για την αγάπη προς τα ταξίδια;  Δες αν ταυτίζεσαι με τα περισσότερα πράγματα από αυτή τη λίστ...

Μήπως έχεις και εσύ γενετική προδιάθεση για την αγάπη προς τα ταξίδια; 

Δες αν ταυτίζεσαι με τα περισσότερα πράγματα από αυτή τη λίστα για να το μάθεις! Η έντονη επιθυμία για ταξίδια, εξερεύνηση νέων τόπων και επαφή με νέους ανθρώπους και κουλτούρες πρέπει να είναι γραμμένη στα γονίδια ορισμένων ατόμων. 

Δεν εξηγείται διαφορετικά το να πιστεύει κανείς πως η ζωή του δεν έχει νόημα αν δεν του δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψει και να προσπαθεί να το κάνει με κάθε δυνατό μέσο. Οι απόψεις διίστανται ως προς το αν υπάρχει αποκλειστικά ένα γονίδιο ή αν πρόκειται για συνδυασμό γονιδίων, τα οποία δημιουργούν στο άτομο την έντονη επιθυμία για ταξίδια. 

Το όνομα του γονιδίου συγκεκριμένα είναι DRD4-7R και αν το έχετε σίγουρα θα ταυτιστείτε με τις παρακάτω φράσεις. Ακόμα κι αν δεν ταυτιστείτε με όλες, σίγουρα δεν θα μείνετε ασυγκίνητοι και θα σας θυμίσουν τα πλεονεκτήματα και την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει ένα ταξίδι. 

«Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο, και όσοι δεν ταξιδεύουν έχουν διαβάσει μόνο την πρώτη σελίδα.» – Saint Augustine. 

1. Λατρεύεις να διαβάζεις χάρτες. Εκτός από το να διαβάζεις γεωγραφία στο σχολείο και να το απολαμβάνεις, σου άρεσε πάντα να βλέπεις το κανάλι ή να διαβάζεις το περιοδικό του National Geographic. Όσα περισσότερα μπορούσες να μάθεις για την τοποθεσία ενός μέρους τόσο το καλύτερο. Το να κάθεσαι απλώς να διαβάζεις τα ονόματα στον χάρτη δεν ήταν κάτι περίεργο για σένα, ακόμα κι αν πολλοί το θεωρούσαν βαρετό. Και τι πειράζει δηλαδή να διακοσμείς τους τοίχους σου με χάρτες αντί για πίνακες ζωγραφικής; Πίστεψέ με είναι απόλυτα φυσιολογικό. 





2. Δεν μπορείς να κάθεσαι σε ένα μέρος. Αν αισθάνεσαι μια συνεχή τάση να ανακαλύπτεις νέα μέρη, νέα πρόσωπα και νέες κουλτούρες, δεν υπάρχει αμφιβολία, έχεις σίγουρα μικρόβιο που σε ωθεί στα ταξίδια. Δεν υπάρχει θεραπεία, εκτός από το να παραδοθείς σε αυτή την τάση σου και να αρχίσεις να ταξιδεύεις. Αν μείνεις σπίτι, σίγουρα θα το μετανιώσεις. 



Ακολουθήστε μας και στο instagram


3. Δεν νιώθεις τύψεις για τα χρήματα που χαλάς ταξιδεύοντας. Όταν σου λέει κάποιος ότι με τα χρήματα που ξόδεψες σε κάποιο ταξίδι θα μπορούσες να είχες αγοράσει ρούχα, αυτοκίνητο ή ακόμη και σπίτι, σου δίνει έναν σοβαρότατο λόγο για να σταματήσεις να του μιλάς. Αυτοί οι άνθρωποι απλώς δεν μπορούν να αντιληφθούν την τεράστια επένδυση ζωής που έχεις κάνει ξοδεύοντας τα χρήματα αυτά ταξιδεύοντας. Τα υλικά αγαθά θα φθαρούν. Το μικρόβιο, όμως, που έχεις μέσα σου και δεν σε κρατάει σε ένα μέρος, δεν θα θεραπευτεί ποτέ και δεν θα είσαι ποτέ πραγματικά ευτυχισμένος όσα σπίτια, ρούχα και λεφτά κι αν έχεις. Άλλωστε δε χρειάζονται απαραίτητα πολλά χρήματα για να ταξιδέψεις σε μαγικούς προορισμούς! 





4. Δεν φοβάσαι εύκολα. Τον Δεκέμβριο του 1998, 16 τουρίστες απήχθηκαν στην Υεμένη και λίγο αργότερα 4 από αυτούς δολοφονήθηκαν. Πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν, γιατί να διαλέξει κανείς έναν τόσο επικίνδυνο προορισμό, και προτιμούν ασφαλή μέρη και όχι άδικα προφανώς. Αν είσαι, ωστόσο, από αυτούς που παίρνουν ρίσκα προκειμένου να ζήσουν την περιπέτεια σε ένα τελείως διαφορετικό μέρος, έχεις σίγουρα το γονίδιο που αναφέραμε προηγουμένως. Ας αποδεχτούμε ότι η αύξηση της αδρεναλίνης είναι κι αυτή μέρος της διασκέδασης. 



5. Βλέπεις τους αγνώστους ως φίλους που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα. Ορίστε μερικοί τρόποι για να γνωρίσεις ευκολότερα κόσμο στα ταξίδια σου. 

1) Ζήτα ευγενικά να μπεις μέσα σε παιχνίδια που παίζουν παρέες ή ρώτα άτομα αν ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε παιχνίδι που έχεις εσύ για να περάσει η ώρα. 

2) Πρόσφερε λίγο από το φαγητό σου ή μαγείρεψε μαζί με κάποιον στο hostel που μένεις. 

3) Άνοιξε απλώς κουβέντα με τους διπλανούς σου και ρώτησέ τους για τον εαυτό τους. Οι περισσότεροι όταν δουν κάποιον να ενδιαφέρεται για τη ζωή τους (όχι κάνοντας πιο προσωπικές και περίεργες ερωτήσεις προφανώς) γίνονται φιλικοί πολύ πιο εύκολα. 





6. Ενθουσιάζεσαι όταν κανονίζεις ταξίδια. Μπορεί να είσαι από εκείνους τους ανθρώπους που δεν προγραμματίζουν τίποτα από πριν και απλώς αφήνουν τα πράγματα να συμβούν. Άλλοι, όμως, βρίσκουν την οργάνωση του ταξιδιού και την ανυπομονησία ως μέρος της διασκέδασης. Το να σχεδιάζεις το πρόγραμμα μιας εξόρμησης, να συγκρίνεις και να οργανώνεις δρομολόγια, να μελετάς ταξιδιωτικούς οδηγούς μπορεί πέρα από το να ενθουσιάσει εσένα τον ίδιο, να σου γλιτώσει χρόνο και χρήμα. 



Ακολουθήστε μας και στο instagram


7. Δεν φοβάσαι τις αρρώστιες. Αψηφάς κάθε κίνδυνο και δεν σε αποτρέπει καθόλου το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν μολυσματικές ασθένειες και επιδημίες στην περιοχή που θα ταξιδέψεις. Άλλωστε γι’ αυτό υπάρχουν όλοι οι προληπτικοί εμβολιασμοί που αναγκάζεσαι να κάνεις πριν φύγεις για έναν τέτοιο προορισμό. 



8. Γνωρίζεις τα πάντα για το σωστό πακετάρισμα. Ξέρεις όλα τα μυστικά που θα σε γλιτώσουν από το να κουβαλάς μια βαριά αποσκευή. Δεν παίρνεις ποτέ τίποτε παραπάνω από αυτά ακριβώς που θα χρησιμοποιήσεις, τα πακετάρεις σε σακούλες αποσυμπίεσης και μοιράζεις το βάρος χρησιμοποιώντας σακίδια και όχι βαλίτσες ή σακβουαγιάζ, αποφεύγοντας μάλιστα και το χρονοβόρο check in. Όλα τα παραπάνω κάνουν το ταξίδι σου πολύ πιο εύκολο και ευχάριστο. 



9. Δεν φοβάσαι το jet lag. Είσαι ένας από τους τυχερούς που δεν τους προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα το jet lag ή, ακόμα κι αν δεν είσαι, γνωρίζεις όλους τους τρόπους και τις θεραπείες προκειμένου να αντιμετωπίσεις πιο εύκολα μια μεγάλη πτήση. Για παράδειγμα τρως το βασικό σου γεύμα πριν επιβιβαστείς στο αεροπλάνο και κατά τη διάρκεια της πτήσης την βγάζεις με ελαφριά σνακ. Αυτό καθιστά την διαδικασία της πέψης πιο εύκολη. Επιπλέον γνωρίζεις πότε να βάζεις το ρολόι σου στη νέα ώρα και έτσι προσαρμόζεσαι από πιο νωρίς και ξοδεύεις τον χρόνο σου ανάλογα. 



10. Πάντα θες να ταξιδέψεις και κάπου αλλού. Με το που γυρίσεις από ένα μέρος σκέφτεσαι το επόμενο που θα πας. Δεν χορταίνεις ποτέ γιατί ξέρεις πως είναι αμέτρητοι οι προορισμοί και άπειρες οι επιλογές για τα ταξίδια σου. Ακόμα κι όταν είσαι σε ένα συγκεκριμένο μέρος δεν χάνεις την ευκαιρία για να επισκεφθείς και το αμέσως πιο κοντινό. Καλώς ήρθες, λοιπόν, στο club των αθεράπευτα εθισμένων στα ταξίδια. Όταν σε μια παρέα ξεκινάς συνήθως με την φράση «Όταν ήμουν στο τάδε μέρος» είσαι κι εσύ γεννημένος για να ταξιδεύεις.




frapress.gr



ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / SPECIAL OFFERS 


 Aegean Airlines: https://mikk.ro/DNRW 

Airport Transfers: https://mikk.ro/DNRY 

Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; https://mikk.ro/C9FP 

Croatia Airlines: https://mikk.ro/DNRa 

DigiTickets.gr: https://mikk.ro/DNRb 

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων: https://mikk.ro/CPBh 

Τεράστια ποικιλία σε είδη ταξιδιού: https://mikk.ro/DNRc 

Ferries-Booking.com: https://mikk.ro/DNRd 

Κλείστε τα Ακτοπλοϊκά σας Εισιτήρια και Ταξιδέψτε στους Προορισμούς των Ονείρων σας: https://mikk.ro/DNRe 

Φθηνότερες πτήσεις σε όλο τον κόσμο: https://mikk.ro/DNRf 

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εύκολα, γρήγορα: https://mikk.ro/DNRg 

O&B Athens Boutique Hotel: https://mikk.ro/DNRh 

Olympic Air: https://mikk.ro/DNRi 

Φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο: https://mikk.ro/C9LG 

Κορυφαίες ταξιδιωτικές τσάντες, αποσκευές και αξεσουάρ ταξιδίου: https://mikk.ro/DNRj 

Το Νο1 ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται σε ταξιδιωτικούς οδηγούς, χάρτες και βιβλία: https://mikk.ro/DNRk 

Η πρώτη online πλατφόρμα στην ενοικίαση ακινήτων: https://mikk.ro/DNRm 

Προσφορές αποκλειστικά για ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πακέτα: https://mikk.ro/DNRn 

Το ιδανικό για εσάς κατάλυμα στη Ζάκυνθο εύκολα και οικονομικά: https://mikk.ro/DNRo 

Επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές αγορές: https://mikk.ro/CH15






Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!



Αγοράστε από ΕΔΩ ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, κλείστε ξενοδοχεία και πολλά ακόμη και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!








Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!





Πι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ: Βγάλε ΠΡΩΤΟΣ Κρυπτονομίσματα!!!




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.






Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια