Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Αυτοί είναι οι πιο ασφαλείς προορισμοί που αξίζει να επισκεφθούμε το 2021

 Μπορεί η πανδημία του Covid-19 να μην έχει «εξαφανιστεί», όμως όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρχίσει να κάνουν σχέδια και να προγρα...


 Μπορεί η πανδημία του Covid-19 να μην έχει «εξαφανιστεί», όμως όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρχίσει να κάνουν σχέδια και να προγραμματίζουν το πρώτο ταξίδι τους για το 2021.

 

Αρκετοί από εμάς δεν βλέπουμε την ώρα να κλείσουμε τη βαλίτσα μας και να βιώσουμε ξανά τη χαρά ενός ταξιδιού έπειτα από την πολύμηνη παραμονή μας στην Ελλάδα.


Όπως είναι λογικό, το βασικό κριτήριο όλων των ταξιδιωτών για την επιλογή του προορισμού τους, είναι η ασφάλεια. Γιατί ακόμη και αν οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητες στην «εποχή του κορωνοϊού», υπάρχουν μερικοί συγκεκριμένοι προορισμοί που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν για το αίσθημα προστασίας που παρέχουν στους επισκέπτες τους.

Λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά κριτήρια, δηλαδή την ικανότητα μίας περιοχής να μειώσει και να σταθεροποιήσει τη διασπορά του ιού, τις δυνατότητες του συστήματος υγείας που διαθέτει, καθώς και την ικανότητα παρακολούθησης της εξάπλωσης της λοίμωξης, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις πέντε πιο ασφαλείς πόλεις που αξίζει να επισκεφθούμε μέσα στο 2021.




Μαδέρα – Πορτογαλία



Η φιλόξενη Μαδέρα είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Πορτογαλίας, βρίσκεται βόρεια των Κανάριων Νήσων και βρέχεται από τον Ατλαντικό Ωκεανό. Από την αρχή της πανδημίας παραμένει ένας από τους «πράσινους» και ασφαλέστερους προορισμούς της Ευρώπης, έχοντας καταφέρει να διατηρήσει τα χαμηλότερα ποσοστά κρουσμάτων σε όλη τη Γηραιά ήπειρο. Πρόκειται για μία περιοχή με μοναδική ομορφιά και ιδανική για όσους απολαμβάνουν στις διακοπές τους φυσιολατρικές περιηγήσεις, συνδυάζοντας «πλούσια» καταπράσινα δάση με το απέραντο γαλάζιο του ωκεανού.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Βέρνη – Ελβετία



Οι προσεκτικοί και μελετημένοι χειρισμοί της Ελβετίας στην υγειονομική κρίση που ξέσπασε το 2020, ήταν που κατάφεραν να κρατήσουν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της ασφαλές. Έτσι, έναν χρόνο μετά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο ασφαλείς προορισμούς για το 2021. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα ταξίδι στην «καρδιά» της χώρα, δηλαδή την «παραμυθένια» Βέρνη, μία μεσαιωνική, γραφική πόλη που «παντρεύει» με μοναδικό τρόπο το παρελθόν με το παρόν! Η Βέρνη είναι μία ήσυχη πόλη λίγων κατοίκων, ενώ το 1983 ανακηρύχθηκε ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!


Τιφλίδα – Γεωργία



Η Τιφλίδα βρίσκεται στο κέντρο του Νότιου Καύκασου και είναι μία από τις πόλεις που επηρεάστηκαν λιγότερο από την επέλαση του Covid-19, καθώς έλαβε άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των κατοίκων της, κρατώντας σταθερά τα ποσοστά των κρουσμάτων σε χαμηλά επίπεδα. Πρόκειται για μία μικρή αλλά εξαιρετικά όμορφη πόλη, η οποία μπορεί να καλύψει τα γούστα κάθε επισκέπτη, καθώς διαθέτει «πλούσια» ιστορία, εμβληματικά αρχιτεκτονικά κτήρια και ανεπανάληπτη γαστρονομία. Είναι ένας οικονομικός, ξεχωριστός και ανερχόμενος προορισμός, που σίγουρα αξίζει τον χρόνο μας!


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Ζάγκρεμπ – Κροατία



Η πρωτεύουσα της Κροατίας είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς των Βαλκανίων, μία από τις πιο ρομαντικές και ατμοσφαιρικές πόλεις της Ευρώπης. Σύμφωνα με τα στατιστικά, η συγκεκριμένη πόλη παρουσίασε 20% λιγότερα κρούσματα από ότι άλλες Ευρωπαϊκές περιοχές, ενώ χάρη στο πλήρως εξοπλισμένο σύστημα υγείας της, μπόρεσε να διαχειριστεί τη διασπορά του ιού, χωρίς να έχει μεγάλο αριθμό θανούντων. Είναι μία μοντέρνα αλλά ήσυχη μεγαλούπολη, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Σάβα, ενώ ξεχωρίζει για τα αρχιτεκτονικά της οικοδομήματα, την ιστορία και την έντονη νυχτερινή της ζωή.



Βίλνιους – Λιθουανία



Η μπαρόκ πρωτεύουσα της Λιθουανίας, Βίλνιους, ήταν μία από τις περιοχές με τα λιγότερα κρούσματα σε όλη την Ευρώπη και αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για οικογένειες, ζευγάρια ακόμη και μοναχικούς ταξιδιώτες. Είναι μία πόλη χτισμένη σε μορφή λαβύρινθου, η οποία μαγεύει κάθε επισκέπτη με την αρχιτεκτονική της, ενώ το μέρος που θεωρείται η παλιά πόλη της περιοχής, έχει ανακηρυχθεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Περιβάλλεται από μία καταπράσινη κοιλάδα και βρίσκεται ανάμεσα στους ποταμούς Βίλνια και Νέρις, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα «παραμυθένιο» τοπίο που τους… ανοίγει την όρεξη για ατελείωτες περιπλανήσεις και εξερεύνηση.

Μην χάνετε, λοιπόν, άλλο χρόνο! Επωφεληθείτε από τον χρόνο που μας δίνεται την παρούσα περίοδο, ρίξετε μία ματιά στην παραπάνω λίστα και οργανώστε με κάθε λεπτομέρεια το πρώτο ταξίδι σας για το 2021!


newsbomb.gr





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια