Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ψηφιακό διαβατήριο εμβολιασμού στη Δανία – Ελευθερίες στα ταξίδια και στη δημόσια ζωή για τους κατόχους

 Η Δανία αναπτύσσει ψηφιακό διαβατήριο για όσους έχουν εμβολιαστεί για κορωνοϊό επιτρέποντάς τους τα ταξίδια και τη χαλάρωση των περιορισμ...


 Η Δανία αναπτύσσει ψηφιακό διαβατήριο για όσους έχουν εμβολιαστεί για κορωνοϊό επιτρέποντάς τους τα ταξίδια και τη χαλάρωση των περιορισμών στη δημόσια ζωή, σύμφωνα με το AP.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Morten Boedskov, σε τρεις, τέσσερις μήνες το ψηφιακό διαβατήριο θα είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί στα επαγγελματικά ταξίδια, για παράδειγμα.

Είναι κρίσιμης σημασίας, πρόσθεσε, να μπορέσουμε να επανεκκινήσουμε τη κοινωνία προκειμένου οι εταιρίες να μπουν σε ανάπτυξη. Πολλές εταιρίες της χώρας δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά, τόνισε.



Ως πρώτο βήμα εφαρμογής του ψηφιακού διαβατηρίου, πριν τα τέλη του Φεβρουαρίου, οι πολίτες της Δανίας θα μπορούν να βλέπουν μια επίσημη επιβεβαίωση για τον εμβολιασμό τους σε Δανική ιστοσελίδα υγείας.

Το διαβατήριο θα περιλαμβάνεται στο κινητό τηλέφωνο και θα αποτελεί επιβεβαίωση εμβολιασμού, όπως είπε. Θα είμαστε ανάμεσα στους πρώτους στον κόσμο που θα το έχουμε, τόνισε, και θα μπορούμε να αποτελέσουμε παράδειγμα και για τον υπόλοιπο κόσμο.

tornosnews.gr





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια