Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Έρχονται τα ηλεκτρονικά μπρασελέ για ταξιδιώτες για να επιβεβαιώνεται η τήρηση της καραντίνας

 Οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται τα Μπαρμπέιντος θα χρειαστεί να φορούν ηλεκτρονικά μπρασελέ εντοπισμού μέχρι να διαπιστωθεί ότι είναι αρνητ...


 Οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται τα Μπαρμπέιντος θα χρειαστεί να φορούν ηλεκτρονικά μπρασελέ εντοπισμού μέχρι να διαπιστωθεί ότι είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ανανεωμένη ταξιδιωτική σύσταση του Βρετανού ΥΠΕΞ, οι Βρετανοί θα πρέπει να παραμείνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και μπορεί να τους ζητηθεί να φορέσουν ηλεκτρονικό μπρασελέ εντοπισμού τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του δεύτερου τεστ.

Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, η καραντίνα θα τερματίζεται.

Το μέτρο αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στις υγειονομικές αρχές να ελέγχουν εάν οι ταξιδιώτες ακολουθούν τον κανονισμό καραντίνας.

tornosnews.gr



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια