Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Προϋπόθεση το εμβόλιο για τα ασφαλιστήρια ταξιδιών εάν η ΕΕ το καταστήσει υποχρεωτικό

 Την περασμένη εβδομάδα, η Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκρινε το πρώτο ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού , που αναπ...


 Την περασμένη εβδομάδα, η Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκρινε το πρώτο ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, που αναπτύχθηκε από την BioNTech και την Pfizer. 

Ενώ ο εμβολιασμός των πολιτών της ΕΕ αναμένεται να ξεκινήσει πριν από το τέλος του έτους, η Επιτροπή σχεδιάζει να εμβολιαστούν 200 εκατομμύρια πολίτες έως τον Σεπτέμβριο του 2021 και εντωμεταξύ εργάζεται ώστε να ενεργοποιήσει επιπλέον 100 εκατομμύρια δόσεις.

Ωστόσο, με τον υψηλό όγκο ψεύτικων ειδήσεων και θεωριών συνωμοσίας που συνεχίζονται εδώ και μήνες για την πανδημία και τον εμβολιασμό, η πραγματική πρόκληση για την ΕΕ δεν θα είναι να αγοράσει τις απαραίτητες δόσεις εμβολίου, αλλά να πείσει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν .

Και ενώ για την ΕΕ μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο να πείσει κάθε πολίτη να εμβολιαστεί, είναι ευκολότερο να διαχειριστεί τους εκτός ΕΕ ταξιδιώτες: Όπως είχε συζητηθεί την άνοιξη,  μόλις θα γινόταν διαθέσιμο το εμβόλιο,  οι ταξιδιώτες θα ήταν υποχρεωμένοι να εμβολιαστούν για να μπορούν να λάβουν θεώρηση και να εισέλθουν στις χώρες της ΕΕ.  

Συνεπώς, εάν η ΕΕ υποχρεώσει τους ταξιδιώτες να εμβολιαστούν, ακόμη και αν εκείνοι ανακαλύψουν «παραθυράκια» και κατορθώσουν να εισέλθουν σε οποιοδήποτε από τα κράτη μέλη χωρίς να έχουν κάνει το εμβόλιο, οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να αρνηθούν να τους καλύψουν. Ήδη, οι ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν ασφάλιση ταξιδίου, έχουν δηλώσει ότι θα απαιτούν από τους ταξιδιώτες να έχουν εμβολιαστεί, μόνο εάν αυτό τεθεί πρώτα ως προϋπόθεση από την ΕΕ.  Πάντως, επί του παρόντος, ο εμβολιασμός δεν αποτελεί προϋπόθεση για την ΕΕ και κατ’ επέκταση για τους όρους των συμβολαίων των ασφαλιστικών εταιρειών.  Τέλος, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το Ινστιτούτο Παγκόσμιας Καινοτομίας Υγείας του Imperial College του Λονδίνου (IGHI) και το YouGov σε 15 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Δανίας, της Φινλανδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Ισπανίας , της Σουηδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, μόνο το 51% των 13.500 συμμετεχόντων δήλωσε πρόθυμο να εμβολιαστεί το 2021.

tornosnews.gr



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια