Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Survivor 2021 spoiler: «Βόμβα» με οικειοθελή αποχώρηση - Δείτε ποιος αποχωρεί

 Ξεκίνησαν οι πρώτες αποχωρήσεις από το νησί και μάλιστα πολύ νωρίς! Το Survivor ξεκινά με μία δύσκολη νύχτα για δύο γυναίκες από τη...


 Ξεκίνησαν οι πρώτες αποχωρήσεις από το νησί και μάλιστα πολύ νωρίς!

Το Survivor ξεκινά με μία δύσκολη νύχτα για δύο γυναίκες από την ομάδα των Διάσημων και συγκεκριμένα για την Κάτια Ταραμπάνκο και την Αγγελική Λάμπρη.



Το μοντέλο και η ηθοποιός έπαθαν τροφική δηλητηρίαση από κάτι που έφαγαν στο δάσος και οι κάμερες τις έπιασαν να κάνουν συνέχεια εμετό και να είναι σε άθλια κατάσταση.



Στη συνέχεια στο αγωνιστικό κομμάτι θα έχουμε μια μεγάλη μάχη για την πρώτη ασυλία!

Στο τρέιλερ ακούγεται ο Γιώργος Λιανός να ρωτάει με επιμονή τον παίκτη αν είναι σίγουρος για την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.


Ενώ όλα δείχνουν πως πρόκειται για παίκτη από την ομάδα των Διάσημων, στο twitter έχει διαρρεύσει μια άλλη πληροφορία που δείχνει προς... Μαχητές!

Χάος στο πρώτο συμβούλιο του νησιού.

Οι Διάσημοι έρχονται αντιμέτωποι με μια τροφική δηλητηρίαση, καθώς η Αγγελική Λάμπρη και η...Κάτια Ταραμπάνκο κάνουν εμετό και είναι σε άθλα κατάσταση.

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου ακούγεται ο Γιώργος Λιανός να ρωτάει επίμονα έναν παίχτη αν είναι σίγουρος πως θέλει να αποχωρήσει!

Και το twitter «δείχνει» την Έλενα Κρεμλίδου!



Θα επιβεβαιωθούν οι φήμες;



newsbomb.gr




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια