Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Κι όμως σε αυτή τη χώρα μπορείς να ταξιδέψεις μέσω πανδημίας - Αρκεί να έχεις λεφτά...

 Η Ισλανδία μέσα στον Νοέμβριο άλλαξε τους όρους για την είσοδο και παραμονή στην χώρα. Πλέον, κανένας κάτοικος ξένης χώρας δεν χρειάζεται ...


 Η Ισλανδία μέσα στον Νοέμβριο άλλαξε τους όρους για την είσοδο και παραμονή στην χώρα. Πλέον, κανένας κάτοικος ξένης χώρας δεν χρειάζεται βίζα για να την επισκεφθεί. Μπορεί τα σύνορά της να παραμένουν κλειστά, αλλά όλοι όσοι θέλουν, μπορούν να παραμείνουν στην Ισλανδία έως και 6 μήνες.

Αλλά όλα αυτά είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Γιατί υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο. Για να μπεις και αν μείνεις λοιπόν, πρέπει να έχεις δουλειά σε άλλη χώρα και ο μισθός να είναι εξαψήφιος! 


 Πως θα μοιάζουν τα ταξίδια μετά τον κορωνοϊό; 


Ο πρώην βουλευτής Asta Gudrun Helgadottir δήλωσε μεταξύ άλλων στο Bloomberg πως «είναι μια καλή ιδέα ώστε να προσελκύσουμε επαγγελματίες με υψηλό εισόδημα από την Silicon Valley της Καλιφόρνια ή αλλού, ώστε να ξοδέψουν εδώ τα χρήματά τους αντί για εκεί που βρίσκονται».Βέβαια, όπως αναφέρει, μια παρατεταμένη παραμονή δεν είναι τουρισμός, αλλά το μέτρο αυτό θα βοηθήσει στην ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας, αφού θα γεμίζει με νέο κόσμο τα εστιατόρια και τα μπαρ, ενώ θα γεμίσουν αρκετά άδεια σπίτια.



Αντίστοιχες κινήσεις ώστε να προσεγγίσουν επαγγελματίες υψηλών εισοδημάτων, έχουν κάνει η Εσθονία, τα Μπαρμπέιντος και οι Βερμούδες.

Η διαφορά με την Ισλανδία είναι πως η ανακοίνωσή της απευθύνεται αποκλειστικά σε ευκατάστατους ανθρώπους. Μάλιστα, χρειάζεται να αποδείξεις πως κερδίζεις τουλάχιστον 7.360 δολάρια τον μήνα και 88.000 δολάρια τον χρόνο, ώστε να ζήσει άνετα και να πληρώνεις το επιπρόσθετο κόστος κοινωνικής ασφάλισης. Το υπουργείο δικαιοσύνης διαχειρίζεται τις βίζες και δεν μπήκε σε λεπτομέρειες ακόμα για σκεπτικό του προγράμματος. Το οποίο όπως και να το κάνουμε, είναι κάπως παράξενο.

pronews.gr



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια