Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Κύπρος: Χωρίς τεστ ή καραντίνα οι εμβολιασμένοι επισκέπτες από το Μάρτιο

Η Κύπρος πρόκειται να άρει την απαίτηση για τεστ κορωνοϊού στους επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί, σύμφωνα με κυβερνητικό σχέδιο με ισχύ α...



Η Κύπρος πρόκειται να άρει την απαίτηση για τεστ κορωνοϊού στους επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί, σύμφωνα με κυβερνητικό σχέδιο με ισχύ από το Μάρτιο του 2021.


Πρόκειται για τον πρώτο προορισμό που αποφασίζει ότι οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες δεν θα χρειάζεται να υπάγονται σε άλλους κανονισμούς εισόδου στη χώρα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, όπως αρνητικό τεστ κορωνοϊού ή καραντίνα

Το μέτρο αυτό συμπεριελήφθη σε πλάνο δράσης για τη συνέχιση των πτήσεων προς τη χώρα, όπως μεταδίδει η Cyprus Mail, και αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω το ενδιαφέρον των αεροπορικών εταιριών για επιπλέον πτήσεις στην Κύπρο, να βελτιώσει τη διασυνδεσιμότητα και να αυξήσει την επιβατική κίνηση, όπως δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, κ. Γιάννης Καρούσος.

Το σχέδιο δράσης περιλαμβάνει μια ταξιδιωτική λίστα τεσσάρων κλιμάκων, αντικαθιστώντας το σύστημα τριών κλιμάκων.

Οι επιβάτες που δεν θα είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου ανάλογα με τη χώρα προέλευσής τους. 

Ο κ. Καρούσος δήλωσε ότι η λίστα ασφαλών ταξιδίων θα ακολουθήσει τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόσληψης Λοιμωδών Νοσημάτων. 


tornosnews.gr

Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια