Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

8 κόλπα για να προστατεύσεις το δέντρο από κατοικίδια

 Αχ, Χριστούγεννα . Ό,τι και να γίνεται εκεί έξω, στο σπιτάκι σου, είσαι safe, εκεί το ζεις ακριβώς όπως θέλεις. Χουχούλιασμα στον καναπέ με...


 Αχ, Χριστούγεννα. Ό,τι και να γίνεται εκεί έξω, στο σπιτάκι σου, είσαι safe, εκεί το ζεις ακριβώς όπως θέλεις. Χουχούλιασμα στον καναπέ με ζεστή σοκολάτα, μουσικούλα, αγκαλίτσες, τζάκι, χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ταβάνι... Ναι, τι; Δεν έχεις ξαναπετύχει χριστουγεννιάτικο δέντρο σε σπίτι με κατοικίδια;

Ό,τι και να έχεις δοκιμάσει, σίγουρα δεν τα έχεις δοκιμάσει όλα. Ετοιμάσου. Ακολουθούν συμβουλές και εικόνες για ασφαλή Χριστούγεννα με πατουσάκια!

1. Επιλεκτικό στόλισμα, από τη μέση και πάνω



Ό,τι και να ανεβάσεις στο δέντρο είναι ένας νέος στόχος που πρέπει να κατακτηθεί, σωστά; Ε, είναι απλό, βρε. Μην στολίσεις τα κλαδιά που φτάνει. Να δούμε ποιος γελάει τώρα.


Εκτός κι αν τα ίδια τα κλαδιά του δέντρου το μαγνητίζουν...

2. Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε στυλ φοίνικα



Κλάδεψέ τα! Άσε μόνο τον κορμό (είναι πολύ λεπτός για να σκαρφαλώσουν ακόμη και τα πιο επιδέξια γατόνια).


Από το ύφος τους καταλαβαίνεις ότι πιάνει το τρικ.


Επίσης αυτός είναι ένας καλός τρόπος να εξασφαλίσεις ότι το ζωάκι σου δεν θα μασουλίσει τα κλαδιά του δέντρου, και δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά είναι και θέμα ασφάλειας για το ίδιο το ζώο.



3. Ιπτάμενο δέντρο



Κι αν το κρεμάσεις από το ταβάνι με ούπα; Μιλάμε για ένα πιο μικροκαμωμένο δέντρο φυσικά... Κάπως έτσι:


Λοιπόν αυτό έχει βολέψει πολλούς, είναι κλασική μέθοδος στολίσματος για σπίτια με ζώα. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ακριβώς όπως το θέλεις, στην κατάλληλη απόσταση ασφαλείας. Τεσταρισμένο!

4. Δέντρο με δίχτυ προστασίας



Τότε που το κουταβάκι σου μεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε και είπες "ας φυλάξω το crate, ποτέ δεν ξέρεις σε τι θα χρειαστεί"; Ήρθε αυτή η στιγμή!


Κι αν το πηδάει για πλάκα; Σκέψου πιο έξυπνα. Τι φοβάται περισσότερο... Ηλεκτρικές σκούπες;

6. Τεθωρακισμένο



Αν όπως όλα τα κατοικίδια ζωάκια του κόσμου τρέμει στον ήχο της ηλεκτρικής σκούπας -και ειδικά αν η σκούπα σου είναι όσο επιβλητική είναι η σκούπα στη φωτογραφία- αυτό το κόλπο θα το κρατήσει μακριά.


Ή αν θες ένα ακόμη πιο σατανικό σχέδιο... στόλισε την ίδια τη σκούπα!

7. Υπερυψωμένο!



Ναι, μαζί σου, δεν είναι και ό,τι πιο καλαίσθητο, αλλά είναι ένας τρόπος να τρολάρεις τον φίλο σου και παράλληλα, ίσως, να τον εκπαιδεύσεις ώστε να μάθει να μην πλησιάζει "αυτό που είναι φουντωτό και μου αρέσει".

7. Το βαρύ τίμημα



Αν έχετε φτάσει σε αυτό το επίπεδο επικοινωνίας, και μπορείς να του δείξεις με άλλους τρόπους τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται, δείξ' του ποιο είναι το τίμημα όταν απλώνει τα πατούσια του πάνω στα κλαδιά του δέντρου.


Μπορείς να σκεφτείς χειρότερο εφιάλτη για γάτες από αυτό;


Τι είπες; Νερό; 


hellasdirect.gr



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια