Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

GNTM – Spoiler: Ποιο είναι το επόμενο μοντέλο που αποχωρεί

  GNTM – Spoiler: Η τελική δεκάδα αφήνει το σπίτι και κάνει το πρώτο της ταξίδι - Ένα αγόρι και ένα κορίτσι θα έχουν τις χειρότερες λήψεις ...


 GNTM – Spoiler: Η τελική δεκάδα αφήνει το σπίτι και κάνει το πρώτο της ταξίδι - Ένα αγόρι και ένα κορίτσι θα έχουν τις χειρότερες λήψεις στη φωτογράφιση στη Γκούρα Κορινθίας - Ποιος από τους δύο θα αποχωρήσει από το GNTM 3


 

Μετά την αποχώρηση του Ηρακλή, βρισκόμαστε και επίσημα στο top 10 του GNTM 3! Τα 10 καλύτερα μοντέλα συνεχίζουν το ταξίδι τους στον μεγαλύτερο διαγωνισμό μόδας και ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το πρώτο ταξίδι εκτός Αθηνών.



Προορισμός τους η Γκούρα Κορινθίας. Οι απαιτήσεις, όπως είναι φυσικό, όλο και αυξάνονται και τα concepts δυσκολεύουν.



Τη Δευτέρα 09/11 τα επίδοξα Greece’s Next Top Models 2020 καλούνται να «αναμειχθούν» με τους ανθρώπους του χωριού και να δημιουργήσουν μία σύγχρονη καρτ ποστάλ.


«Σίγουρα κάνετε τα πιο δύσκολα, γιατί είναι τα πιο απλά. Φαινομενικά», ακούγεται να λέει η Ζενεβιέβ. «Είσαστε οι ambassadors μιας καμπάνιας για τη σύγχρονη Ελλάδα», προσθέτει ο Άγγελος Μπράτης.


Ο κίνδυνος για διπλή αποχώρηση είναι μεγάλος, καθώς η Βίκυ Καγιά ακούγεται να λέει στο πλατό πως υπήρξαν σκέψεις για κάτι τέτοιο.



Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» ένα αγόρι και ένα κορίτσι θα έχουν τις χειρότερες φωτογραφίες.


Σύμφωνα πάντως με τα spoilers, το μοντέλο που θα έχει την χειρότερη λήψη και θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ριάλιτι του Star θα είναι η Ρασέλ.

newsbomb.gr

Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια