Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ερχονται βαρομετρικά χαμηλά και κακοκαιρίες!

 Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για το τέλος της βαρετοκαιρίας στην Ευρώπη και την έλευση προς τη χώρα μας, μετά από πολύ καιρό, αρκετών ...


 Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για το τέλος της βαρετοκαιρίας στην Ευρώπη και την έλευση προς τη χώρα μας, μετά από πολύ καιρό, αρκετών βαρομετρικών χαμηλών συστημάτων.


 

Συστήματα που από τη Δευτέρα θα αρχίσουν να αλλάζουν τον καιρό στη χώρα μας. Από την Τρίτη, ουσιαστικά, αναμένεται επιδείνωση του καιρού με αξιόλογες βροχές και καταιγίδες.

Αιτία ένα βαρομετρικό χαμηλό που θα έρθει από τη βόρεια Ευρώπη και θα στροβιλίζεται πάνω απ' τη χώρα μας Τρίτη και Τετάρτη. Μάλιστα, την Τετάρτη το σύστημα κινούμενο ανατολικά θα συνεχίσει να δίνει ισχυρές βροχές τοπικά, ενώ και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειώνονται στα ορεινά της βόρειας χώρας, από τα 1.200 μέτρα υψόμετρο και πάνω.

dokari.gr



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια