Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Παγκόσμιος Θρήνος: Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα

 Η καρδιά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σταμάτησε να χτυπά στις 25 Νοεμβρίου 2020 - Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών μετά...


 Η καρδιά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σταμάτησε να χτυπά στις 25 Νοεμβρίου 2020 - Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών μετά από οξύ καρδιοαναπνευστικό επεισόδιο από το οποίο δεν μπόρεσε να επανέλθει.


 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες στην Αργεντινή, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα «έφυγε» στα 60 του, καθώς έπαθε σοβαρό καρδιακό επεισόδιο λίγες ημέρες μετά την επέμβαση που είχε κάνει στο κεφάλι.



Όπως αναφέρουν οι Αργεντινοί, ο 60χρονος μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει και δυστυχώς η 25η Νοεμβρίου 2020 θα περάσει στην ιστορία ως η πιο θλιβερή μέρα του σπορ, μετά τον θάνατο του «Θεού» Ντιέγκο…





Το δημοσίευμα της Clarin για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια