Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Procida: Το πολύχρωμο νησί της Ιταλίας που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι!

  Στις ακτές της Νάπολης , στη νότια Ιταλία , η Procida είναι το πιο πολύχρωμο νησί που έχετε δει ποτέ και μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι! ...

 

[headerImage]
Στις ακτές της Νάπολης, στη νότια Ιταλία, η Procida είναι το πιο πολύχρωμο νησί που έχετε δει ποτέ και μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι!




Από Λίτσα Αναστασάκη




Η Procida είναι ένα πανέμορφο νησί στη Νάπολη που δημιουργεί ένα εντυπωσιακό σκηνικό σε όποιον την αντικρύσει με τα πολύχρωμα σπίτια της και την αντίθεση που δημιουργούν με το μπλε της θάλασσας.








Η περίφημη Procida στην Ιταλία δικαίως κατέχει μια θέση ανάμεσα στα πιο όμορφα νησιά της Μεσογείου, αφού οι εικόνες μαρτυρούν την ομορφιά της, με τα πολύχρωμα σπίτια να εντυπωσιάζουν από την πρώτη κιόλας επαφή με το νησί. 





Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!




Αν και δεν έχει την αίγλη του Κάπρι που βρίσκεται κοντά, έχει καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση του κόσμου με τον παραδοσιακό και γραφικό της χαρακτήρα, που αποτυπώνεται περίτρανα στις μπροσούρες από την περιοχή.



Μια βόλτα στα σοκάκια και μια βουτιά στα πρασινογάλαζα νερά είναι απαραίτητα για να φύγει κάποιος από εδώ πλήρεις υπέροχων εικόνων και αξέχαστων αναμνήσεων… Βέβαια η Ιταλία είναι γεμάτη με πολύχρωμα μέρη και μια βόλτα θα σας πείσει!


travelstyle.gr






Αγοράστε από ΕΔΩ ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, κλείστε ξενοδοχεία και πολλά ακόμη και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!






Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!

Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια