Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Δωρεάν εισιτήρια από την Volotea!

H Volotea κάνει μια απίθανη προσφορά για τις οικογένειες! Ταξιδέψτε τώρα με την οικογένεια σας χωρίς να σκέφτεστε το κόστος κ...

H Volotea κάνει μια απίθανη προσφορά για τις οικογένειες!


Ταξιδέψτε τώρα με την οικογένεια σας χωρίς να σκέφτεστε το κόστος καθώς η Volotea έβγαλε μια προσφορά με την οποία τα παιδιά ταξιδεύουν εντελώς δωρεάν!


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Η προσφορά περιορίζεται σε ένα και μόνο παιδί ανά ενήλικο επιβάτη. Περιορισμένες θέσεις. Ψάξτε για τον προορισμό επιλογή σας και τις ημερομηνίες που θέλετε και βρείτε το fly free icon που σημαίνει ότι η πτήση αυτή περιλαμβάνει δωρεάν εισιτήριο για το παιδί σας!

Οι τιμές ισχύουν για απλή μετάβαση, μαζί με φόρους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Για κρατήσεις που γίνονται μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2020 και για πτήσεις μέχρι 15 Δεκεμβρίου του 2020. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με επιπλέον υπηρεσίες, χρεώσεις και προϋποθέσεις επισκεφτείτε το volotea.com. Εδώ θα δείτε και άλλες προσφορές της Volotea για εξωτερικό και εσωτερικό.







Για παράδειγμα κάναμε μια αναζήτηση με ημερομηνίες Σεπτεμβρίου και προορισμό τη Σαντορίνη. όπως θα δείτε στο κάτω μέρος της φωτογραφίας υπάρχει το αντίστοιχο σηματάκι που επιβεβαιώνει ότι τα παιδιά πετούν δωρεάν στη συγκεκριμένη πτήση.




travelstyle.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια