Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

12 προορισμοί στο εξωτερικό που είναι ωραιότεροι τον χειμώνα

Αψηφήστε το κρύο κι εξερευνήστε νέους προορισμούς, που αξίζει να δείτε ειδικά στην καρδιά του χειμώνα! Η Skyscanner σάς προτε...

Αψηφήστε το κρύο κι εξερευνήστε νέους προορισμούς, που αξίζει να δείτε ειδικά στην καρδιά του χειμώνα!


Η Skyscanner σάς προτείνει 12 ειδυλλιακούς χειμερινούς προορισμούς στο εξωτερικό για να σχεδιάσετε άμεσα την επόμενή σας απόδραση.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Aπό την Αυστρία μέχρι την Ιαπωνία, απίστευτα ατμοσφαιρικοί χειμερινοί προορισμοί στο εξωτερικό σάς περιμένουν να τους ανακαλύψετε σε city breaks της τελευταίας στιγμής, αλλά και περιπετειώδεις αποδράσεις στα χιόνια – με μπόνους συχνά τις τιμές εκτός σεζόν σε αεροπορικά και διαμονή. Δε χρειάζεται να περιμένετε πότε θα ανέβει ο υδράργυρος για να οργανώσετε το επόμενο ταξιδάκι σας. Άλλωστε ένα ταξίδι στην καρδιά του χειμώνα είναι από μόνο του μια ξεχωριστή εμπειρία, και σε αρκετούς από τους παρακάτω προορισμούς το χιόνι διαρκεί μέχρι και τους πρώτους μήνες της άνοιξης.

Φορέστε ζεστά ρούχα, γάντια, σκούφους και κατάλληλα παπούτσια κι αναχωρήστε για τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς, που αξίζει να δείτε ακόμα περισσότερο αυτήν την εποχή του χρόνου.




Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!




12 μαγευτικοί χειμερινοί προορισμοί στο εξωτερικό

1. Ροβανιέμι, Φινλανδία


Από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του χειμώνα, μια κι εδώ κατοικεί «επισήμως» ο Άη Βασίλης, το Ροβανιέμι είναι ένας ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός προορισμός και μετά την περίοδο των γιορτών, μια και περιβάλλεται από ένα άκρως εντυπωσιακό φυσικό τοπίο. Οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν τον χειμώνα προσδίδουν από μόνες τους μια νότα ξεχωριστής ταξιδιωτικής εμπειρίας, ενώ η πιθανότητα να δει κανείς το Βόρειο Σέλας – που εδώ εμφανίζεται κάπου 150 νύχτες τον χρόνο, μέχρι και αρχές Απρίλη – προσθέτει επιπλέον πόντους σ’ αυτή τη μικρή πόλη της Φινλανδίας.

Ηλιοβασίλεμα στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας - οι καλύτεροι χειμερινοί προορισμοί
Μετά από εβδομάδες στο λυκόφως της πολικής νύχτας, ο ήλιος αρχίζει να ρίχνει τις πρώτες ακτίνες του στο χιονισμένο τοπίο και πάλι τον Φεβρουάριο. Πέρα από το κυνήγι του Βορείου Σέλαος, άλλες δημοφιλείς δραστηριότητες αυτή την εποχή είναι οι ξεναγήσεις με έλκηθρο που σέρνουν σκυλιά Χάσκυ, η φινλανδική σάουνα, αλλά και η… επίπλευση στον πάγο με ειδικά κουστούμια!


Tip: Επισκεφθείτε το μουσείο Arktikum για να ανακαλύψετε τον πολιτισμό, την ιστορία και τη φύση, τους ανθρώπους και τα έθιμα της φινλανδικής Λαπωνίας.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


 8 μέρη στον κόσμο για να απολαύσεις το Βόρειο Σέλας 


2. Αμπίσκο, Σουηδία


Χειμερινός προορισμός που δεν αστειεύεται. Το Αμπίσκο στο σουηδικό τμήμα της Λαπωνίας βρίσκεται περίπου 90χλμ βορειοανατολικά από την Κιρούνα, τη βορειότερη πόλη της χώρας (επίσης γνωστό χειμερινό προορισμό, όπου θα βρείτε και το περίφημο Icehotel).

Ο χειμώνας στο Αμπίσκο είναι βαρύς και πολύ σκοτεινός. Oι νύχτες, όμως, σας δίνουν ένα ακόμα μεγαλύτερο «παράθυρο» για να απολαύσετε το απίθανο φυσικό φαινόμενο του Βόρειου Σέλαος, που κάνει την εμφάνισή του μέχρι και τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου.

Χειμερινή απόδραση με φόντο το Βόρειο Σέλας

Tip: Πάρτε το τελεφερίκ που θα σας ανεβάσει στο όρος Nuolja και το Aurora Sky Station. Η διαδρομή διαρκεί 20 λεπτά και τερματίζει σε υψόμετρο 900 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα σημεία για να θαυμάσετε το Βόρειο Σέλας και να τραβήξετε απίθανες φωτογραφίες.


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!





3. Βουδαπέστη, Ουγγαρία



Από τη μία ο παγωμένος Δούναβης, από την άλλη τα ιαματικά λουτρά και οι περίφημες θερμές πηγές της, που είναι ακόμα πιο απολαυστικά τον χειμώνα. Προσθέστε ακόμη στο ταξιδιωτικό αυτό μείγμα νοσταλγικές νότες από τσιγγάνικα βιολιά, ατμοσφαιρικούς περιπάτους στη γραφική συνοικία του Κάστρου και βραδινές εξορμήσεις στα ruin bars. Συν τοις άλλοις, τα αεροπορικά για Βουδαπέστη τον Ιανουάριο ξεκινούν από 26€*. Τι παραπάνω να ζητήσει κανείς από έναν χειμερινό προορισμό;





4. Γιάσνα, Σλοβακία


Το πιο πιθανό είναι να μην έχετε ακουστά αυτόν τον προορισμό της Σλοβακίας, εκτός κι αν είστε λάτρεις του σκι. To Jasná είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Σλοβακίας, με πίστες που ικανοποιούν όλα τα γούστα σε βαθμούς δυσκολίας. Επιπλέον ατού, οι χαμηλότερες τιμές για διαμονή και… καλοπέραση, συγκριτικά με τα πασίγνωστα χειμερινά αλπικά θέρετρα της Ευρώπης σε Ελβετία, Αυστρία, Γαλλία. Δεν ακούγεται άσχημο, σωστά;


Tip: Αν σας κουράσει το κρύο και θέλετε να ζεστάνετε τα κοκαλάκια σας, κάντε μια στάση για βουτιές σε θερμοκρασίες καλοκαιριού στο water park Tatralandia. Έξω χιονισμένο τοπίο, μέσα μαγιό και παιχνίδια στο νερό. Είναι ιδανικό και για όσους ταξιδεύουν με παιδιά.

Πώς θα πάτε: Με αεροπλάνο μέχρι Μπρατισλάβα, Κρακοβία ή Κατοβίτσε και από εκεί με αυτοκίνητο (η διαδρομή διαρκεί περίπου 3 ώρες).



Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!




5. Βιέννη, Αυστρία


Η αυστριακή πρωτεύουσα αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα δημοφιλέστερα χειμερινά city breaks, με το χιόνι να δίνει ιδιαίτερη αίγλη στα μεγαλειώδη μπαρόκ παλάτια της. Αν επιλέξετε τη Βιέννη στην καρδιά του χειμώνα θα ζεστάνετε το μέσα σας με ζεστή σοκολάτα σε φιλικά καφέ, θα καταναλώσετε έξτρα θερμίδες (απαραίτητες τους κρύους μήνες του χειμώνα) δοκιμάζοντας περίφημα βιεννέζικα σνίτσελ και γλυκό Sacher torte, και θα γεμίσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram με ζηλευτές φωτογραφίες με φόντο τα ντυμένα στο χιόνι αξιοθέατα της πόλης.




6. Τρανσυλβανία, Ρουμανία


Επίσκεψη στο κάστρο του Κόμη Δράκουλα με ντάλα ήλιο δεν ακούγεται και πολύ τρομακτικό, ε; Γι’ αυτό επιλέξαμε να το προσθέσουμε στη λίστα με τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς στην Ευρώπη και το εξωτερικό! Προσπαθήστε να φανταστείτε κάπως το σκηνικό… μουντός καιρός, βαριά σύννεφα, γιατί όχι και λίγη χιονόπτωση, γυμνά δέντρα και γύρω ένα τοπίο κατάλευκο να ενισχύει την αύρα μυστηρίου και παλιών θρύλων που περιβάλλει το κάστρο.


Το Κάστρο Μπραν, που σήμερα λειτουργεί ως μουσείο, βρίσκεται κοντά στο ομώνυμο χωριό στην κεντρική Ρουμανία. Δε θα δυσκολευτείτε με την πρόσβαση, καθώς η περιοχή είναι αρκετά τουριστική. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι τον χειμώνα (Οκτώβριο με Μάρτιο) οι πόρτες του κάστρου κλείνουν στις 4 το απόγευμα.



Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!



7. Καταρράκτης Gullfoss, Ισλανδία


Ο καταρράκτης Gullfoss βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Ισλανδίας, στο φαράγγι του ποταμού Hvítá, που τροφοδοτείται από τον δεύτερο μεγαλύτερο παγετώνα της Ισλανδίας (Langjökull). Χωρίς αμφιβολία, ένα ταξίδι στην Ισλανδία με τα απόκοσμα και άκρως μοναδικά φυσικά τοπία καλυμμένα από χιόνι είναι από μόνο του μια ξεχωριστή εμπειρία.

Όμως για κλείστε τα μάτια και προσπαθήστε να δημιουργήσετε στο μυαλό σας μια εικόνα με τα εξής στοιχεία: παγωμένος καταρράκτης σε ζωντανές αποχρώσεις του μπλε και τιρκουάζ, επιβλητικά βράχια και πετρώματα καλυμμένα με πάγο και χιόνι κι εσείς κάπου εκεί να απολαμβάνετε την ανέγγιχτη φυσική ομορφιά της Ισλανδίας!


Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!! 



8. Ταλίν, Εσθονία


Η μεσαιωνική παλιά πόλη του Ταλίν, που έχει ανακηρυχτεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, τον χειμώνα παίρνει μια ξεχωριστή, σχεδόν παραμυθένια διάσταση. Πρόκειται για μια πόλη με υπέροχα αξιοθέατα, παλιές εκκλησίες, μεσαιωνικά σοκάκια και καλό φαγητό. Αψηφήστε το τσουχτερό κρύο κι εξερευνήστε την πόλη και τις ομορφιές της. Μην παραλείψετε μια φωτογραφική στάση από την πλατφόρμα Kohtuotsa, για πανοραμικές λήψεις πάνω από τις γραφικές κεραμοσκεπές του Ταλίν.


Γεμίστε τις μπαταρίες σας με ένα διάλειμμα για εσθονικά pancakes με ντόπιες μαρμελάδες. Συνεχίστε με μια στάση στο παγοδρόμιο Uisuplats, που θα βρείτε δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Παλιά Πόλη του Ταλίν (λειτουργεί από Δεκέμβριο μέχρι Μάρτιο). Τέλος, χαρίστε στον εαυτό σας μια αναζωογονητική χειμερινή εμπειρία αλά… Βαλτική και κλείστε τη μέρα σας με σάουνα.





9. Χάλστατ, Αυστρία


Ένα μικρό, πανέμορφο, αυστριακό χωριό που αξίζει να δει κανείς ντυμένο στα χρώματα του χειμώνα. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Ένα ειδυλλιακό μέρος με τη βούλα της UNESCO, δίπλα στα γαλήνια νερά μιας λίμνης και με φόντο τις επιβλητικές, χιονισμένες βουνοπλαγιές του όρους Dachstein. Δε βρίσκεται τυχαία στις πρώτες θέσεις των καλύτερων χειμερινών προορισμών εντός Ευρώπης.





10. Μπέργκεν, Νορβηγία


Το Μπέργκεν έχει όλα τα στοιχεία που συνθέτουν μια ειδυλλιακή σκανδιναβική ταξιδιωτική εμπειρία. Χρωματιστά ξύλινα σπιτάκια, γραφικό λιμανάκι και ακαταμάχητη θέα σε ένα μοναδικό, φυσικό περιβάλλον με φιορδ. Κι ενώ η πόλη δε χάνει από ομορφιά τον υπόλοιπο χρόνο, τον χειμώνα έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα: μπορείτε να την απολαύσετε σε ένα μοναδικό ουράνιο φόντο! Τους μαγευτικούς χρωματισμούς από το Βόρειο Σέλας.



Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!! 



11. Πάρκο μαϊμούδων Jigokudani, Ιαπωνία


Και τι δε θα έδινα για να κάθομαι μέσα σε μια θερμή πηγή, σ’ ένα κατάλευκο τοπίο απολαμβάνοντας τις ιαματικές ιδιότητες του νερού μέσα στην ηρεμία της χειμερινής φύσης. Βέβαια, φαίνεται πως στο Εθνικό Πάρκο Joshinetsu Kogen της Ιαπωνίας αυτό το προνόμιο το έχουν μόνο οι μαϊμούδες που ζουν εκεί.

Οι πυκνές χιονοπτώσεις είναι συχνό φαινόμενο στην περιοχή, όμως οι μαϊμούδες του χιονιού δεν πτοούνται. Οι βουτιές στα ζεστά νερά είναι το δικό τους μυστικό για να ανταπεξέλθουν στις χαμηλές θερμοκρασίες. Και φυσικά, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να ταράξει την ηρεμία τους. Εσείς μπορείτε να τις απολαύσετε και να απαθανατίσετε το ιδιαίτερο αυτό θέαμα από απόσταση αναπνοής!

Το πάρκο είναι ανοιχτό όλο τον χρόνο, όμως οι φωτογραφίες σας θα είναι πιο εντυπωσιακές με τις μαϊμουδίτσες σε… παγωμένο φόντο! Η περιοχή καλύπτεται από χιόνι τους μήνες Δεκέμβριο με Μάρτιο και η καλύτερη εποχή για να πετύχετε τις μαϊμούδες σε φάση νιρβάνας στα παγωμένα νερά είναι τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.



Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
YouTube channelhttps://bit.ly/2DgqH0F




12. Χαρμπίν, Κίνα


Στην πόλη Χαρμπίν της Κίνας έχουν βρει ένα μοναδικό τρόπο για να γιορτάζουν τον χειμώνα… και τις παγωνιές του. Κάθε χρόνο η πόλη φιλοξενεί ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ με κεντρικό θέμα τον πάγο. Το περίφημο Harbin Ice & Snow Festival λαμβάνει χώρα τους πρώτους μήνες κάθε χρόνου και προσελκύει καλλιτέχνες πάγου κι επισκέπτες απ’ όλον τον κόσμο. Αν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι μέχρι το μακρινό Χαρμπίν, φροντίστε να είναι από Ιανουάριο μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, για να δείτε κι εσείς από κοντά το μεγαλύτερο φεστιβάλ πάγου και χιονιού στον κόσμο. Μόνο μην ξεχάσετε τα γάντια σας!

Aκόμα κι αν προλάβετε τις τελευταίες μόνο ημέρες του φεστιβάλ, η «Πόλη του Πάγου» στη βορειότερη επαρχία της Κίνας προσφέρει αρκετά ακόμα αξιοθέατα, όπως το χιονοδρομικό κέντρο Jihua, που καλύπτεται από χιόνι 150 ημέρες τον χρόνο, αλλά και υπέροχη φύση.


gr.skyscanner.com



 Οι συναλλαγές σε ξένο νόμισμα μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν εύκολα και χωρίς επιπλέον χρεώσεις. 







Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / SPECIAL OFFERS 


 Aegean Airlines: https://mikk.ro/DNRW 

Airport Transfers: https://mikk.ro/DNRY 

Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; https://mikk.ro/C9FP 

Croatia Airlines: https://mikk.ro/DNRa 

DigiTickets.gr: https://mikk.ro/DNRb 

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων: https://mikk.ro/CPBh 

Τεράστια ποικιλία σε είδη ταξιδιού: https://mikk.ro/DNRc 

Ferries-Booking.com: https://mikk.ro/DNRd 

Κλείστε τα Ακτοπλοϊκά σας Εισιτήρια και Ταξιδέψτε στους Προορισμούς των Ονείρων σας: https://mikk.ro/DNRe 

Φθηνότερες πτήσεις σε όλο τον κόσμο: https://mikk.ro/DNRf 

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εύκολα, γρήγορα: https://mikk.ro/DNRg 

O&B Athens Boutique Hotel: https://mikk.ro/DNRh 

Olympic Air: https://mikk.ro/DNRi 

Φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο: https://mikk.ro/C9LG 

Κορυφαίες ταξιδιωτικές τσάντες, αποσκευές και αξεσουάρ ταξιδίου: https://mikk.ro/DNRj 

Το Νο1 ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται σε ταξιδιωτικούς οδηγούς, χάρτες και βιβλία: https://mikk.ro/DNRk 

Η πρώτη online πλατφόρμα στην ενοικίαση ακινήτων: https://mikk.ro/DNRm 

Προσφορές αποκλειστικά για ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πακέτα: https://mikk.ro/DNRn 

Το ιδανικό για εσάς κατάλυμα στη Ζάκυνθο εύκολα και οικονομικά: https://mikk.ro/DNRo 

Επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές αγορές: https://mikk.ro/CH15




Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
YouTube channel: https://bit.ly/2DgqH0F


Αγοράστε από ΕΔΩ ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, κλείστε ξενοδοχεία και πολλά ακόμη και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!

Θέλεις επιστροφή χρημάτων από Αεροπορικά, Ακτοπλοϊκά, Ξενοδοχεία και άλλα 1000+ καταστήματα;







Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.




Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια