Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Χαμός σε πτήση από Ρόδο για Αθήνα - Δείτε τι συνέβη

Πολωνός τουρίστας, που ταξίδευε από τη Ρόδο για την Αθήνα με το απογευματινό δρομολόγιο αεροπορικής εταιρείας κατάφερε να αναστατώσε...

Πολωνός τουρίστας, που ταξίδευε από τη Ρόδο για την Αθήνα με το απογευματινό δρομολόγιο αεροπορικής εταιρείας κατάφερε να αναστατώσει τον κόσμο και να διαπληκτιστεί με το πλήρωμα και τους επιβάτες, αρνούμενος να φορέσει μάσκα, όπως οι υπόλοιποι επιβάτες!




Άτομα που επέβαιναν στην ίδια πτήση υποστήριξαν, μιλώντας στη «Ροδιακή», ότι ο Πολωνός τουρίστας ήταν δύστροπος, εριστικός και δεν άκουγε κανέναν, αλλά ούτε και πειθαρχούσε στις υποδείξεις του πληρώματος.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!




Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Τη μια έβαζε και την άλλη έβγαζε εντελώς τη μάσκα προστασίας με επιδεικτικό μάλιστα τρόπο, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα και σε όσους επιβάτες επιχείρησαν να του ζητήσουν να ακολουθήσει τις οδηγίες του πληρώματος.



Το επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και στους επιβάτες αποφεύχθηκε, πάντως, χάρη στη στάση που επέδειξαν ψυχραιμότεροι.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ασφάλεια του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ το αεροσκάφος βρίσκονταν ακόμα στον αέρα, με αποτέλεσμα μόλις προσγειώθηκε να προσαχθεί ο νεαρός Πολωνός στο Τμήμα Ασφαλείας.

Εκεί έδωσε εξηγήσεις, δεν συνελήφθη, αλλά του επιβλήθηκε τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο.


newsbomb.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια