Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Αγία Ελένη: Ενα άγνωστο πανέμορφο νησί στη μέση του πουθενά!

Αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για εκείνους που θέλουν να ξεφύγουν από όλους και όλα. Μακριά από τους εξοντωτικούς καθημε...

Αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για εκείνους που θέλουν να ξεφύγουν από όλους και όλα.


Μακριά από τους εξοντωτικούς καθημερινούς ρυθμούς και τις έγνοιες. Το νησί της Αγίας Ελένης είναι πραγματικά μια… κουκκίδα στον ωκεανό, αλλά συνιστά έναν μικρό επίγειο παράδεισο. Για πολλούς λόγους.

Στο νησί όπου εξορίστηκε ο Ναπολέοντας υπάρχουν άπειροι καθεδρικοί ναοί τους οποίους πραγματικά αξίζει τον κόπο να επισκεφθεί κανείς, η φύση είναι πανέμορφη, η πόλη ιδιαίτερη, ενώ εκεί ζει και ο Τζόναθαν, η χελώνα που θεωρείται η αρχαιότερη στον κόσμο.

Μια από τις… διαδρομές που αξίζει να κάνει κανείς στο νησί είναι η ανάβαση ή η κατάβαση της σκάλας του Ιακώβ με τα 699 σκαλιά, της οποίας η βάση είναι στην πρωτεύουσα Τζέιμς τάουν και η κορυφή στο λόφο που την περιβάλει. Η θέα κόβει την ανάσα.

















citypatras.gr





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!







Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια