Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ryanair: Έκτακτη ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Πτώση της τάξεως του 50% προανήγγειλε ο διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας . Σκοπός της Ryanair , όπως και κάθε εταιρείας,...

Πτώση της τάξεως του 50% προανήγγειλε ο διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας.



Σκοπός της Ryanair, όπως και κάθε εταιρείας, είναι να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο τις αναδιατάξεις που έφερε ο κορονοϊός.




Τον περασμένο Ιούλιο ο μέσος όρος των τιμών των εισιτηρίων κυμαίνονταν στις 54 με 63 βρετανικές λίρες (60 με 70 ευρώ), ενώ ταξίδεψαν περίπου 14.000.000 επιβάτες.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Φέτος οι τιμές θα κυμανθούν στις 22 με 27 βρετανικές λίρες (25 με 30 ευρώ), ενώ προβλέπεται να ταξιδέψουν περίπου 5.000.000 άνθρωποι.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!



Book now: Αεροπορικά εισιτήρια για Μύκονο & Σαντορίνη τον Αύγουστο με… €35!

Καθημερινά η ομάδα μας κάνει αναζητήσεις για αεροπορικά εισιτήρια και πτήσεις τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού ώστε να σας ενημερώσει για τις τιμές και τις προσφορές που προκύπτουν, ιδιαίτερα για δημοφιλείς προορισμούς.




Εν όψει καλοκαιριού την τιμητική τους σαφώς έχουν τα νησιά. Εμείς εδώ στο travelstyle.gr  αναζητήσαμε πτήσεις Αυγούστου από την Αθήνα για τις κοσμοπολίτισσες του Αιγαίου, Μύκονο και Σαντορίνη.




Και η αλήθεια είναι ότι βρεθήκαμε μπροστά σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και όχι μόνο με τις τιμές μιας αεροπορικής αλλά δύο! Η Ryanair θα σας πάει στη Σαντορίνη με μόλις €35 με απευθείας πτήση από την Αθήνα και το ίδιο κάνει και η Volotea με πτήση της για τη Μύκονο με €36! Σπεύσατε για κρατήσεις…




Οι τιμές σύμφωνα με την αναζήτηση μας στην Skyskanner:






travelstyle.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια