Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

No1 ως τώρα με διαφορά: Ο δημοφιλέστερος προορισμός στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι δεν είναι νησί

« Ελλάδα » και «διακοπές» μπορεί να αποτελούν έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες στο μυαλό όλων μας, δεν θα ήταν ψέμα, όμως, αν λέγαμε πως το ...

«Ελλάδα» και «διακοπές» μπορεί να αποτελούν έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες στο μυαλό όλων μας, δεν θα ήταν ψέμα, όμως, αν λέγαμε πως το μυαλό των περισσοτέρων όταν μιλούν για ελληνικό ήλιο, θάλασσες και παραλίες μοναδικής ομορφιάς πάει σε κάποιο από τα δημοφιλή νησιά μας.





Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Έλα, όμως, που οι πιο… ψαγμένοι τουρίστες γνωρίζουν πως η Ελλάδα «κρύβει» πολλά ειδυλλιακά  μέρη για καλοκαιρινές διακοπές πέρα από Κυκλάδες, Επτάνησα, Δωδεκάνησα και Σποράδες;


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Πράγμα που επιβεβαιώνει και νέα έρευνα της παγκόσμιας συμβουλευτικής εταιρείας με εξειδίκευση στον τουρισμό «Horwath HTL», η οποία θέλει την Ελλάδα να βρίσκεται 3η στην προτίμηση των τουριστών στη Μεσόγειο, μετά την Ισπανία (22,04%) και την Ιταλία (15,70%).


Μια δύσκολη χρονιά πρέπει να κλείνει με τις καλύτερες Διακοπές!  Κλείσε Ξενοδοχείο έως -60% ΕΔΩ


Το 15,01% των ταξιδιωτών επιθυμούν τα ταξιδέψουν στη χώρα μας ακόμα και εν μέσω πανδημίας, στην πλειοψηφία τους όμως όχι σε κάποιο νησί....



 Διαβάστε περισσότερα στο menshouse.gr

Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια