Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Η παραλία στο σποτ για τον τουρισμό είναι ένα βήμα από την Αθήνα - Μονοήμερη απόδραση

Επισκεφθείτε την άμεσα !!! Η παραλία με τα καταγάλανα νερά που εμφανίζεται στο σποτ της Ελλάδας για τον τουρισμό φαίνεται τ...

Επισκεφθείτε την άμεσα !!!



Η παραλία με τα καταγάλανα νερά που εμφανίζεται στο σποτ της Ελλάδας για τον τουρισμό φαίνεται τελείως εξωτική, και σίγουρα θα είχε φανταστεί ότι βρίσκεται σε κάποιο μακρινό νησί της χώρας.


Μη σταματάς να ονειρεύεσαι τις διακοπές σου! Βρες οικογενειακά πακέτα έως -60% !!!






Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Κάνεις λάθος είναι πιο κοντά στην Αθήνα από όσο νόμιζες, και μπορείς να την επισκεφθείς αύριο κιόλας!


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!



«Φέτος το καλοκαίρι δεν θα είναι το ίδιο. Η παγκόσμια υγειονομική κρίση άλλαξε σχεδόν τα πάντα. Τον τρόπο που ζούμε, που δουλεύουμε, που κάνουμε διακοπές. Γι' αυτό η καμπάνια της Ελλάδας για το καλοκαίρι του 2020 θα είναι διαφορετική. Γιατί αυτό που μας ξεχωρίζει σήμερα είναι ότι τα καταφέραμε», αναφέρει στην εισαγωγή το σποτ, σημειώνοντας στη συνέχεια πως «δεν είναι ούτε ο ήλιος, ούτε η θάλασσα. Αυτά τα έχουν κι άλλες χώρες. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μια κατάσταση ευτυχίας πέρα από εποχές και τόπους. Είναι αυτό το μοναδικό συναίσθημα που νιώθεις όταν είσαι με αυτούς που αγαπάς, όταν γίνεσαι ένα με τη φύση και νιώθεις μέσα σου ελευθερία».




Μετά από αναζήτηση στο Instagram ανακαλύφθηκε ότι η παραλία βρίσκεται στην Εύβοια και είναι η Μεγάλη Άμμος, κοντά στο Μαρμάρι.



athensmagazine.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια