Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Μοναδική προσφορά: Ταξιδέψτε σε αυτά τα πασίγνωστα ελληνικά νησιά μόνο με 20 ευρώ

Ταξίδι στις Κυκλάδες μόνο με 20 ευρώ! Τρέξτε να προλάβετε! Επιτέλους καλοκαίριασε κι έχουμε αρχίσει να κρυφοκοιτάμε τιμές ε...

Ταξίδι στις Κυκλάδες μόνο με 20 ευρώ! Τρέξτε να προλάβετε!


Επιτέλους καλοκαίριασε κι έχουμε αρχίσει να κρυφοκοιτάμε τιμές εισιτηρίων για νησιά και… άλλες παραλίες! Η ομάδα του travelstyle ανακάλυψε μια μοναδική προσφορά και σας προτείνει να επισκεφτείτε τις μαγικές Κυκλάδες μόνο με 20 ευρώ το άτομο!




Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!





Οι Επτά Μάρτυρες στη Σίφνο


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Μοναδική προσφορά

Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και του πλήγματος που υπέστη ο τομέας του τουρισμού, καθημερινά όλο και περισσότερες εταιρείες ανακοινώνουν προσφορές για οικονομικά εισιτήρια για τη στήριξη του κλάδου.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!



Η παραλία του Γιαλού στην Ίο

Η εταιρεία Blue Star Ferries ανακοίνωσε μια μοναδική προσφορά για ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κυκλάδες στην ασυναγώνιστη τιμή των 20 ευρώ το άτομο.



Μη σταματάς να ονειρεύεσαι τις διακοπές σου! Βρες οικογενειακά πακέτα έως -60% !!!



Οι προϋποθέσεις

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Blue Star Ferries, για να λάβετε την προσφορά, πρέπει να ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:




Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, στην Οικονομική Θέση, σε κάθε δρομολόγιο, από/προς Πειραιά για Κυκλάδες.

Δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές.

Δεν ισχύουν Εμπορικές Εκπτώσεις.

Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης.

Τα εισιτήρια αυτά δεν ακυρώνονται, δεν μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και δεν είναι δυνατή η αλλαγή του προορισμού, της ημερομηνίας και ώρας ταξιδίου.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

Η συγκεκριμένη κατηγορία Θέσης (SUPER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ) δεν διατίθεται για κρατήσεις μέσω Internet.


Επομένως, αν σας ενδιαφέρει η προσφορά, μπορείτε να επισκεφτείτε το πλησιέστερο ταξιδιωτικό πρακτορείο (αφού δεν ισχύει για online κρατήσεις) και να κλείσετε σύντομα το εισιτήριο για τον προορισμό της επιλογής σας!


travelstyle.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια