Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Σάλος με την Ryanair: Η είδηση που προκαλεί οργή

Σάλος με την πληροφορία ότι η εταιρεία βάζει σε «μαύρη λίστα» τους πελάτες που ζητάνε επιστροφή χρημάτων! Ψευδή χαρακτηρίζει...

Σάλος με την πληροφορία ότι η εταιρεία βάζει σε «μαύρη λίστα» τους πελάτες που ζητάνε επιστροφή χρημάτων!



Ψευδή χαρακτηρίζει η Ryanair τα δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν ότι η αεροπορική θα βάζει στη «μαύρη λίστα», όσους πελάτες της ζητούν αντιστροφές χρεώσεων!


Προσοχή: Το μεγάλο λάθος που κάνεις και χάνεις την βαλίτσα στο αεροδρόμιο




Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Η ιρλανδική αεροπορική επιμένει ότι οι πελάτες της μπορούν να λάβουν την έννομη χρηματική αποζημίωσή τους, αλλά θα πρέπει να περιμένουν 1 χρόνο καθώς η εταιρία αντιμετωπίζει 10.000 φορές μεγαλύτερο αριθμό αιτημάτων για επιστροφές χρημάτων.



Ποιοι δικαιούνται τα δωρεάν «πακέτα» διακοπών στην Ελλάδα!


Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Mirror η Ryanair τονίζει στους πελάτες της, οι οποίοι ζητούν αντιστροφή χρημάτων από τις τράπεζες και τους παρόχους καρτών, ότι μία τέτοια ενέργεια θα οδηγήσει στο να συμπεριληφθούν στη «μαύρη λίστα».

Η Ryanair ανέφερε στο The Mirror, ότι οι αντιστροφές δεν αποτελούν απάτη και ότι αναφέρθηκε μόνο σε περιπτώσεις όπου το αίτημα αντιστροφής αποτελεί εξακριβωμένη απάτη.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!



Η ιστοσελίδα MoneySavingExpert.com, η οποία αποκάλυψε τη στάση της Ryanair ως προς της αποζημιώσεις ύστερα από έρευνα, αναφέρει ότι το πρόβλημα μπορεί να προέκυψε από «ανθρώπινο λάθος».

Ο ιδρυτής του MoneySavingExpert.com, Martin Lewis, δηλώνει ότι δεν υπήρξαν στοιχεία τα οποία να καταδεικνύουν μία συστηματική προσπάθεια αδιαφορίας για τα δικαιώματα των πελατών της Ryanair. Πρόσθεσε, ότι το πρόβλημα μπορεί να προέκυψε από σφάλμα κατά την εκπαίδευση του προσωπικού της εξυπηρέτησης πελατών.



Ακολουθήστε μας και στο instagram



Ωστόσο, ανέφερε το εξής:

«Είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι το προσωπικό μια εταιρίας να κρίνει ως παράνομη την αντιστροφή χρημάτων. Ειδικά όταν μιλάμε για τη Ryanair, η οποία αρνείται την καταβολή αποζημιώσεων στα χρονικά όρια που ορίζει η ευρωπαϊκή οδηγία EU 261/204, γεγονός το οποίο και αποτελεί παράνομη πράξη.

Ελπίζουμε ότι με την επισήμανση του γεγονότος αυτού η εταιρία θα ενημερώσει το προσωπικό της σχετικά με το ζήτημα. Εάν δε συμβεί κάτι τέτοιο και συνεχίσουμε να λαμβάνουμε παρόμοιες αναφορές, θα αναφέρουμε την αεροπορική εταιρία στις αρμόδιες αρχές»

Η Ryanair από την άλλη, δήλωσε στο The Mirror ότι παρέχει στους πελάτες όλες τις επιλογές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ότι η επεξεργασία των αιτημάτων αποζημίωσης διαρκεί περισσότερο λόγω του αντίκτυπου του κορονοϊού.

Εκπρόσωπος της ιρλανδικής αεροπορικής αναφέρει ότι οι πελάτες, που δεν επιλέγουν το voucher ή μία δωρεάν μετακίνηση, θα αποζημιωθούν με το πέρας της πρωτοφανούς κρίσης και απολογείται για τη δυσφορία που προκαλείται στους πελάτες λόγω της καθυστέρησης.


travelstyle.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια