Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ryanair: Στα Χανιά ποντάρει για το καλοκαίρι κρατώντας σχεδόν όλες τις πτήσεις

Τον σχεδιασμό της Ryanair για την επανέναρξη πτήσεων προς Ελλάδα από 1 Ιουλίου αποκαλύπτει μιλώντας στο Euro2day.gr ο εμπορικός διευθυ...

Τον σχεδιασμό της Ryanair για την επανέναρξη πτήσεων προς Ελλάδα από 1 Ιουλίου αποκαλύπτει μιλώντας στο Euro2day.gr ο εμπορικός διευθυντής (CCO) της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους David O’Brien.


Σύμφωνα με τον CCO της Ryanair, η εταιρεία σκοπεύει να πραγματοποιήσει το 50% των προγραμματισμένων δρομολογίων που είχε σχεδιάσει πριν την πανδημία για το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα. Όπως εξήγησε, ο σχεδιασμός της εταιρείας για το φετινό καλοκαίρι, πριν ξεσπάσει η πανδημία, προέβλεπε 440 δρομολόγια ανά εβδομάδα. Μετά τον ανασχεδιασμό του προγράμματος, προβλέπεται πως τον Ιούλιο θα πραγματοποιηθούν 234 δρομολόγια.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Φέτος θα λειτουργήσει δύο βάσεις στην Ελλάδα, στα αεροδρόμια Αθήνας και Θεσ/νίκης, σε κάθε ένα από τα οποία θα σταθμεύουν αρχικά 2 αεροπλάνα. Υπενθυμίζεται πως μέχρι τον Μάρτιο, η βάση της Αθήνας διέθετε 4 αεροπλάνα και της Θεσ/νίκης άλλα 3.

Η ιρλανδική εταιρεία επέλεξε να διατηρήσει το 90% των προορισμών του δικτύου της στην Ευρώπη (87% στην Ελλάδα), προτιμώντας να μειώσει συχνότητες δρομολογίων. «Η γενική μας στρατηγική έχει στόχο να προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε πως οι επιβάτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στον προορισμό που προτιμούν».





Στην περίπτωση της Ελλάδας, η Ryanair θα διαθέτει πτήσεις προς όλους τους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς: Αθήνα, Θεσ/νίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο, Κω, Σαντορίνη, Κεφαλλονιά, Καλαμάτα.

Υπάρχουν, ωστόσο, προορισμοί στους οποίους η ιρλανδική εταιρεία δείχνει να ποντάρει πολλά το φετινό καλοκαίρι. Το αποκαλύπτουν τα ποσοστά επαναφοράς δρομολογίων. Ενώ στο σύνολο της χώρας η Ryanair επαναφέρει περίπου τα μισά δρομολόγια του αρχικού της προγράμματος, το ποσοστό επαναφοράς ξεπερνάει το 85% σε πτήσεις προς αεροδρόμια όπως της Θεσ/νίκης, της Ρόδου ή των Χανίων και υπερβαίνει το 90% στην περίπτωση της Κέρκυρας.

Πιο συγκεκριμένα, προβλέπεται πως θα πραγματοποιούνται από 1 Ιουλίου τα 20 από τα 22 δρομολόγια την εβδομάδα που είχαν αρχικά σχεδιαστεί για την Κέρκυρα, τα 12 από τα αρχικά 14 για Ρόδο, τα 21 από τα 24 για Χανιά και τα 28 από τα 33 για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσ/νίκης.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!



Διαχειριστήκατε καλά την πανδημία

«Η Ελλάδα διαχειρίστηκε καλά τον έλεγχο της πανδημίας, υγειονομικά και επικοινωνιακά. Θεωρώ πως είναι ένας προορισμός προς τον οποίο είναι πιθανότερο να ταξιδέψει ο κόσμος φέτος. Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο ότι προγραμματίσαμε αυξημένο αριθμό πτήσεων σε σύγκριση με άλλες χώρες. Στο Βέλγιο για παράδειγμα επαναφέρουμε το 40% των δρομολογίω, ενώ στην Ελλάδα το 50%».

patris.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια