Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ryanair: Ανακοινώθηκε η κατάρρευση

Όπως ήταν αναμενόμενο λόγω κορωνοϊού ο Απρίλιος ήταν ο χειρότερος μήνας εσόδων για την Ryanair , την ίδια στιγμή που τραγικές είναι η ε...

Όπως ήταν αναμενόμενο λόγω κορωνοϊού ο Απρίλιος ήταν ο χειρότερος μήνας εσόδων για την Ryanair, την ίδια στιγμή που τραγικές είναι η εξελίξεις και για την Aegean.



Συγκεκριμένα η μεγαλύτερη στην Ευρώπη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, η Ryanair, κατέγραψε βουτιά 99,6% στον αριθμό των επιβατών τον Απρίλιο, ενώ η μικρότερη ανταγωνίστριά της Wizz Air ανακοίνωσε ότι ο αριθμός αυτός κατακρημνίστηκε σημειώνοντας πτώση 97,6% καθώς ο νέος κορωνοϊός παρέλυσε τα αεροπορικά ταξίδια στην Ευρώπη.


Οι αεροπορικές που ξεκινούν πτήσεις από και προς Αθήνα - Τι γίνεται με τα ταξίδια εσωτερικού




Κοινωνικός Τουρισμός: Ζεστό χρήμα εδώ και τώρα για να κάνουν οι Έλληνες διακοπές




Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!






Αλλάζουν τα ταξίδια με πλοίο λόγω κορωνοϊού το καλοκαίρι



Η Ryanair ανακοίνωσε ότι μετέφερε 40.000 επιβάτες τον Απρίλιο συγκριτικά με 13,5 εκατ. που μετέφερε τον αντίστοιχο μήνα του 2019.


27 εικόνες αποκαλύπτουν πώς θα είναι η ζωή μας μέχρι να βρεθεί εμβόλιο για τον κορονοϊό


Η εταιρία είπε ότι αναμένει ο αριθμός των επιβατών να παραμείνει ελάχιστος τον Μάιο και τον Ιούνιο λόγω των περιορισμών που συνεχίζουν να ισχύουν για τα αεροπορικά ταξίδια.

Η Wizz Air ανακοίνωσε ότι μετέφερε 78.389 επιβάτες τον Απρίλιο, συγκριτικά με 3,3 εκατ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, αλλά ότι οι αριθμοί αυτοί θα βελτιωθούν αυτό τον μήνα καθώς η εταιρία έγινε ένας από τους πρώτους αερομεταφορείς στην Ευρώπη που ξεκίνησαν και πάλι εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου και από τη Βιένη την 1η Μαΐου.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!



Σοκ για την Lufthansa - Ένα βήμα από την πτώχευση

Με νύχια και με δόντια μάχεται η γερμανική κυβέρνηση για θα εμποδίσει την πτώχευση της Lufthansa, της αεροπορικής ναυαρχίδας της χώρας, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Πίτερ Αλτμάγιερ στην εφημερίδα Bild. Παράλληλα, σε τεντωμένο σχοινί βρίσκεται και το μέλλον της Aegean.

«Η Lufthansa, όπως και άλλες εταιρείες, είναι μέρος των οικογενειακών κειμηλίων της οικονομίας μας», δήλωσε ο Αλτμάγιερ και πρόσθεσε: «Γι' αυτό θα αποτρέψουμε την πώλησή της».

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι η Γερμανία θα αμυνθεί απέναντι στους ξένους επενδυτές που πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν σε τιμή ευκαιρίας διάσημες και φημισμένες γερμανικές εταιρείες.

Στις αρχές του μήνα, η Der Spiegel ανέφερε ότι η Lufthansa ζητά πακέτο διάσωσης 10 δισεκατομμυρίων ευρώ από την κυβέρνηση σε αντάλλαγμα για ένα μεγάλο μερίδιο στην αεροπορική εταιρεία, εν μέσω «παραπόνων» της εταιρείας για απώλεια έως και 1 εκατομμυρίου ευρώ την ώρα λόγω της πανδημίας.

Παράλληλα, η εταιρεία από 350.000 επιβάτες την ημέρα, σήμερα έχει φθάσει να εξυπηρετεί λιγότερους από 3.000. Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας, αναμένεται να χαθούν περίπου 7.000 θέσεις εργασίας, ενώ θα περιοριστεί και ο στόλος της. Εν τω μεταξύ, η θυγατρική της, η German Wings, έχει ήδη κλείσει.


athensmagazine

Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια