Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Η Ιαπωνία θέλει να σε πληρώσει για να την επισκεφτείς

Σε μια πρωτότυπη ενέργεια για να ενισχύσει τον τουρισμό της θέλει να προχωρήσει η Ιαπωνία . Για να αναζωογονήσει τη βιομηχανί...

Σε μια πρωτότυπη ενέργεια για να ενισχύσει τον τουρισμό της θέλει να προχωρήσει η Ιαπωνία.


Για να αναζωογονήσει τη βιομηχανία του τουρισμού της, η Ιαπωνία είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να επισκεφθείτε τη χώρα, καταβάλλοντας τα μισά έξοδα κάθε ταξιδιώτη!



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Από τη Μαρία Καλοπούλου

Εάν τα διεθνή σύνορα εν πολλοίς είναι ακόμη κλειστά, το άνοιγμά τους είναι μόνο θέμα χρόνου. Η παγκόσμια τουριστική βιομηχανία έχει επηρεαστεί σοβαρά από την κρίση του κορωναϊού και οι ταξιδιώτες δείχνουν να εξακολουθούν να διστάζουν να κάνουν κράτηση πτήσεων σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας.

Για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των τουριστών, η Σικελία ήταν η πρώτη περιοχή που προσφέρεται να πληρώσει το μισό του κόστους ταξιδιού στους επισκέπτες της, κάτι που ανακοίνωσε στις αρχές Μαΐου. Είναι τώρα η σειρά της Ιαπωνίας να κάνει το ίδιο!



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!




Σύμφωνα με την ιαπωνική εφημερίδα The Mainichi, η Ιαπωνία σκοπεύει να ψηφίσει ένα πακέτο τόνωσης της τουριστικής της κίνησης ύψους 1,35 τρισεκατομμυρίων γιεν ή κάτι περισσότερα από 11,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Εάν εγκριθεί, θα χρηματοδοτήσει το μισό κόστος των διεθνών τουριστών στην Ιαπωνία. Μεταξύ Απριλίου 2019 και Απριλίου 2020, το ποσοστό ξένων επισκεπτών της μειώθηκε κατά 99%!


Προσοχή: Το μεγάλο λάθος που κάνεις και χάνεις την βαλίτσα στο αεροδρόμιο



Ο επικεφαλής του Οργανισμού Τουρισμού της Ιαπωνίας Χιρόσι Ταμπάτα δήλωσε ότι το σχέδιο θα τεθεί σε ισχύ ήδη από τον Ιούλιο. Εάν το επιτρέψουν οι αριθμοί επιδημίας, φυσικά.

Μετά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων έως το 2021, η Ιαπωνία χρειάζεται την τουριστική της βιομηχανία για να καλύψει το έλλειμμα. Επιπλέον, η κρίση του κορωναϊού συνέπεσε με την εποχή των ανθισμένων κερασιών, η οποία προσελκύει αρκετά εκατομμύρια επισκέπτες στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Προς το παρόν, τα ιαπωνικά σύνορα εξακολουθούν να είναι κλειστά σε περισσότερες από 100 χώρες, κάτι που συνεπάγεται ότι τα ταξίδια περιμένουν ακόμη…


womanidol.com


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια