Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Θυμίζει Πόρτο Κατσίκι: Η παραλία-όνειρο στο Πόρτο Ράφτη

Μπορείς εμείς μόλις να βγήκαμε από την καραντίνα εβδομάδων, αλλά ο Μάιος ήδη από το ξεκίνημά του έδειξε το «γλυκό» του πρόσωπο με θερμοκ...

Μπορείς εμείς μόλις να βγήκαμε από την καραντίνα εβδομάδων, αλλά ο Μάιος ήδη από το ξεκίνημά του έδειξε το «γλυκό» του πρόσωπο με θερμοκρασίες που υπό άλλες συνθήκες θα μας είχαν ήδη μοιράσει στις παραλίες της Αττικής.



Ο καιρός είναι υπέροχος, οι πρώτες ζέστες μας έκαναν να κατεβάσουμε τα καλοκαιρινά και το μυαλό όλων μας είναι σε ένα μόνο πράγμα: Τη θάλασσα. Μας αδικεί κανείς;


Μη σταματάς να ονειρεύεσαι τις διακοπές σου! Βρες οικογενειακά πακέτα έως -60% !!!



Παραλίες-όνειρο, καλό φαγητό, λίγοι τουρίστες: Το νο1 low budget νησί για ποιοτικές διακοπές μακριά από συνωστισμό







Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Επειδή ακόμα θα χρειαστεί να περιμένουμε μερικές ημέρες για να τολμήσουμε τις πρώτες εξορμήσεις εκτός νομού, δεν θα μπορούσε να μην περάσει απ’ το μυαλό μας ο μικρός Παράδεισος της Αττικής, που επισκέπτονται ολοένα και περισσότεροι λάτρεις των καθαρών νερών και της χρυσής άμμου.


Μια δύσκολη χρονιά πρέπει να κλείνει με τις καλύτερες Διακοπές!  Κλείσε Ξενοδοχείο έως -60% ΕΔΩ



Πού θα τον βρεις; 36 μόνο χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, ένα χιλιόμετρο μακριά από το Πόρτο Ράφτη.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!




Η Ερωτοσπηλιά γνωστή και ως «λιμανάκι της αγάπης» βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις καλύτερες παραλίες της Αττικής, με όσους την επισκέφτηκαν μία φορά να κατέληξαν να γίνουν συχνοί θαμώνες. Πρόκειται για έναν μικρό κολπίσκο, με υπέροχη θέα, ζεστά γαλοζοπράσινα νερά και χρυσή άμμο, ο οποίος στη θέα του και μόνο σε κάνει να ξεχνάς πού βρίσκεσαι, δίνοντας σου την αίσθηση κυκλαδίτικου νησιού, με τη σπηλιά που την «αγκαλιάζει» να αποτελεί πολυφωτογραφημένο σημείο.

Η παραλία «λούζεται» από τον ήλιο με μόνη εξαίρεση τις σκιές από τα δέντρα και την ονειρική της σπηλιά που συχνά φιλοξενεί ερωτευμένα ζευγάρια που επιθυμούν να γλιτώσουν από τα αδιάκριτα βλέμματα. Πολύ συχνά την επιλέγουν και οι φανατικοί των water sports αλλά και των καταδύσεων.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!




Δυστυχώς, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δύσκολα μπορεί αν την απολαύσει κανείς καθώς πλημμυρίζει από κόσμο, με όσους ξέρουν να υποστηρίζουν πως ιδανικοί μήνες να κολυμπήσεις στα νερά της είναι ο Μάιος, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος.




menshouse.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια