Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Λευκάδα: Με τα πολλά πρόσωπα

Με μοναδικές παραλίες, πλούσια ορεινή ενδοχώρα και μια γραφική πόλη με χαρακτήρα, η Λευκάδα βρίσκεται χρόνια τώρα ψηλά στις προτιμήσεις...

Με μοναδικές παραλίες, πλούσια ορεινή ενδοχώρα και μια γραφική πόλη με χαρακτήρα, η Λευκάδα βρίσκεται χρόνια τώρα ψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών.


H Λευκάδα άρχισε να γίνεται γνωστή λίγο πριν αρχίσουν τα χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα. Και σε αυτό ακριβώς το περιβάλλον είναι που έγινε ασυναγώνιστη.




Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!





Η σύνδεσή της με τη στεριά και ο περιορισμός του κόστους των διακοπών, αφού δεν υπάρχουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ήταν ένα από τα πρώτα κίνητρα. Αργότερα ήρθαν οι βραβευμένες σε παγκόσμιο επίπεδο παραλίες, η γνωριμία με τα παραδοσιακά χωριά και τη συναρπαστική πόλη της.




Το μεγάλο νησί έχει απ’ όλα: και πολυτελή ξενοδοχεία, και καλά εστιατόρια στην ανατολική πλευρά, και ορεινά χωριουδάκια με καφενεία, και τοπικά προϊόντα χειροτεχνίας στο κέντρο του, αλλά και πιο εναλλακτικές προτάσεις για κολύμπι στα δυτικά. Αξίζει να μείνετε πολλές μέρες στη Λευκάδα (το όχημα είναι απαραίτητο) και να εξερευνήσετε τα πολλά της πρόσωπα. Να επισκεφθείτε οπωσδήποτε τις παραλίες Πόρτο Κατσίκι και Εγκρεμνοί (απαιτείται κουραστική κατάβαση και ανάβαση), να γνωρίσετε τα ορεινά χωριά Εξάνθεια, Καρυά και Εγκλουβή (από όπου και οι γνωστές φακές), να περπατήσετε βράδυ στο Νυδρί και να χαθείτε στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης - όπου κάθε καλοκαίρι διευρύνεται και το πρόγραμμα με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Μετάβαση

Οδικώς μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, της Ολυμπίας και της Ιονίας Οδού και μέσω Αμφιλοχίας. Η συνολική απόσταση από την Αθήνα είναι 361 χιλιόμετρα και θα χρειαστείτε περίπου 5 ώρες. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε με ΚΤΕΛ (4 δρομολόγια καθημερινά από Αθήνα, τιμή: 33,80 ευρώ για απλή μετάβαση, 5-6 ώρες από το σταθμό του Κηφισού, Τ/210-51.50.108 και Τ/26450-22.364, Λευκάδα).

Διαμονή

Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!





Παραλίες

Ολη η δυτική πλευρά του νησιού, από τον Αγιο Νικήτα μέχρι και τη Βασιλική, είναι γεμάτη μοναδικές παραλίες με τιρκουάζ νερά και λευκή άμμο. Προτιμήστε να πάτε νωρίς το πρωί για να αποφύγετε την πολυκοσμία στο Πόρτο Κατσίκι, στους Εγκρεμνούς και στο Κάθισμα. Δίπλα στον Αγιο Νικήτα είναι ο Μύλος, λίγο πιο κάτω το Καλαμίτσι. Αλλά και από την άλλη πλευρά θα βρείτε ωραίες παραλίες στη Λυγιά, στο Νυδρί και στη Βασιλική.


kathimerini.gr





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram



Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!



Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια