Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Δύο ελληνικές παραλίες μεταξύ των 10 πιο όμορφων σ' όλον τον κόσμο (video)

Μπορεί η νέα καθημερινότητα με τον κορονοϊό να έχει αλλάξει κατά πολύ τις σκέψεις μας και τις συνήθειές μας, ωστόσο, το καλοκαίρι είνα...

Μπορεί η νέα καθημερινότητα με τον κορονοϊό να έχει αλλάξει κατά πολύ τις σκέψεις μας και τις συνήθειές μας, ωστόσο, το καλοκαίρι είναι προ των... πυλών, με αποτέλεσμα όλοι να έχουμε στο μυαλό μας όμορφες και ανέμελες στιγμές στην παραλία.



Μάλιστα, από την στιγμή που βρισκόμαστε στην Ελλάδα είμαστε ακόμα πιο τυχεροί, σε σχέση με άλλους λαούς.




Το κανάλι «Virtual Travel» στο Youtube, ετοίμασε ένα όμορφο βίντεο με τις 10 πιο όμορφες παραλίες στον κόσμο. Και όπως μπορείτε να καταλάβετε εύκολα, σ' αυτές βρίσκονται και δύο ελληνικές παραλίες, μία στο Αιγαίο και μία στο Ιόνιο. Βέβαια, υπάρχουν κι άλλες όμορφες παραλίες στην χώρα μας, αλλά ας δούμε ποιες επέλεξαν οι συντελεστές.



Αλλάζουν τα ταξίδια με πλοίο λόγω κορωνοϊού το καλοκαίρι


Στο νούμερο 7 της λίστας θα βρούμε το Σαρακίνικο στην Μήλο. Η ιδιαίτερη μορφολογία του εδάφους αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς τουρίστες, ωστόσο, πιο ψηλά, στο νούμερο 2 είναι μία άλλη ελληνική παραλία. Πρόκειται για το Ναυάγιο στην Ζάκυνθο, όπου είναι προσβάσιμη μόνο μέσω θάλασσας.

Δείτε το βίντεο...


dokari.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια