Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Butchart Gardens: Ο κήπος της Εδέμ στην Γη (pics)

Στη θέση ενός εγκαταλειμμένου λατομείου λίγο πιο έξω από το Βανκούβερ του Καναδά ο Robert Butchart με τη σύζυγό του ξεκίνησαν το 1904 ν...

Στη θέση ενός εγκαταλειμμένου λατομείου λίγο πιο έξω από το Βανκούβερ του Καναδά ο Robert Butchart με τη σύζυγό του ξεκίνησαν το 1904 να κάνουν πράξη το όνειρό τους.



Ποιο ήταν αυτό; Να ικανοποιήσουν όσο περισσότερο μπορούσαν τις αισθήσεις...



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Αφή, όραση και όσφρηση βρήκαν την απόλυτη έκφρασή τους στον «Κήπο των Αισθήσεων», όπου τα χρώματα των λουλουδιών, η υφή των φύλλων αλλά και οι ανάμεικτες μυρωδιές κυριαρχούν παντού.








Πενήντα και πλέον στρέμματα φυτεύτηκαν με όλων των ειδών τα φυτά και τα δέντρα, που αριθμούν σήμερα πάνω από 700, ενώ ο χώρος διαμορφώθηκε από άκρη σε άκρη σε ένα τεράστιο πάρκο.

Έτσι οι κήποι του Butchart έγιναν πολύ γρήγορα ο αγαπημένος τόπος ντόπιων και ξένων αλλά και ένα φυσικό μνημείο, που αποτελεί σήμερα το στολίδι του Βανκούβερ.

Πάνω από μισό εκατομμύριο επισκέπτες καταφθάνουν ετησίως εδώ για να απολαύσουν ένα εκπληκτικό τοπίο που μεταμορφώνεται όλες τις εποχές του χρόνου, προσφέροντας μοναδικές εικόνες.





Εάν βρεθείτε στον Καναδά μην παραλείψετε να τους επισκεφτείτε!












newsbomb.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.






Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια