Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ελληνικό νησί στη λίστα με τα επτά πιο ειδυλλιακά του πλανήτη

Η Σαντορίνη στη δεύτερη θέση της λίστας του Conde Nast Traveller με τα πιο εκπληκτικά νησιά του κόσμου Για ακόμη μία φορά το...

Η Σαντορίνη στη δεύτερη θέση της λίστας του Conde Nast Traveller με τα πιο εκπληκτικά νησιά του κόσμου


Για ακόμη μία φορά το Conde Nast Traveller δημοσιεύει αφιέρωμα με τα ωραιότερα νησιά στον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας ανάμεσα στα τοπ επτά και ένα ελληνικό. Η ταξιδιωτική συντάκτρια Alicia Buller παρουσιάζει τους ιδανικότερους προορισμούς παγκοσμίως για όσους θέλουν να βρεθούν σε ένα νησί, με ειδυλλιακά νερά και ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο.


Υπάρχει κάτι μεταφυσικά ειδυλλιακό στην απόδραση σε ένα νησί. Οι αργοί ρυθμοί, τα γαλαζοπράσινα νερά και αυτές οι ακτογραμμές είναι που σε κάνουν να ξεχνάς ότι υπάρχει... χρόνος.



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Αυτή είναι η λίστα με τα 7 κορυφαία νησιά στον κόσμο

#1 Μπαλί



Στην κορυφή των προτάσεών της φιγουράρει το εξωτικό Μπαλί, το οποίο διακρίνεται για τη μαγευτική ατμόσφαιρα και τους φιλόξενους κατοίκους του.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!




#2 Σαντορίνη



Η Σαντορίνη είναι το ελληνικό νησί που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με την Buller να εκθειάζει το δραματικό τοπίο της με την χαρακτηριστική Καλντέρα, εξηγώντας για την Οία ότι «πρόκειται για τον πιο γραφικό οικισμό του νησιού, ενώ κατατάσσεται ανάμεσα στα πιο πολυφωτογραφημένα μέρη στον κόσμο».



Ακολουθήστε μας και στο instagram



#3 Cook Islands



Ακολουθούν τα Cook Islands μεταξύ της Γαλλικής Πολυνησίας και των νήσων Σαμόα.


 

#4 Σεϋχέλλες



Στην τέταρτη θέση συναντάται το Μάχε, στις Σεϋχέλλες, με τον εντυπωσιακό κοραλλιογενή βυθό της θαλάσσης, σημείο αναφοράς για τους λάτρειςτης εξερεύνησης.


 

#5 Παλαουάν



Το Παλαουάν στις Φιλιππίνες βρίσκεται στην πέμπτη θέση, το οποίο ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή άγρια φύση, τις γραφικές λίμνες και τα όμορφα ψαροχώρια.


 

#6 Χαβάη



Μία θέση πριν το τέλος το Kaua’i στη Χαβάη με την επκληκτική ακτογραμμή η οποία αποτελεί ιδανική επιλογή για τους σέρφερς.


 

#7 Δαλματικές ακτές



Η λίστα της Buller ολοκληρώνεται με τα νησιά στις Δαλματικές Ακτές, στην Αδριατική, τα οποία συνδυάζουν αρμονικά την χαλαρή γοητεία με την πλούσια ιστορία.


ethnos.gr




Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια