Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ένα ελληνικό αεροδρόμιο ανάμεσα στα θεαματικότερα της ΕΕ

Στην λίστα με τα πιο θεαματικά αεροδρόμια της Ευρώπης συγκαταλέγεται το πλήρως εκσυγχρονισμένο από την Fraport Creece αεροδρόμιο της Σ...

Στην λίστα με τα πιο θεαματικά αεροδρόμια της Ευρώπης συγκαταλέγεται το πλήρως εκσυγχρονισμένο από την Fraport Creece αεροδρόμιο της Σκιάθου, «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».


Το PrivateFly οργανώνει και τη φετινή χρονιά τα αεροδρομικά βραβεία, κατατάσσοντας τα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου σε έξι γεωγραφικές κατηγορίες: την Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Κεντρική Αμερική & Καραϊβική, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή και Αυστραλία.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Στο σύνολό τους για το 2020 επιλέχθηκαν 74 αεροδρόμια με πολύ διαφορετικά κριτήρια, όπως είναι τοποθεσία τους και αν αυτά βρίσκονται για παράδειγμα σε αστικές περιοχές, σε νησιωτικά και παράκτια σημεία ή σε οροσειρές.




Ο κατάλογος με τα συμμετέχοντα αεροδρόμια έχει διαμορφωθεί και με βάση τα πιο δημοφιλή για τους ψηφοφόρους, τα προηγούμενα χρόνια.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Οι ψηφοφόροι καλούνται να επιλέξουν το αγαπημένο τους αεροδρόμιο σε κάθε κατηγορία με το αεροδρόμιο της Σκιάθου να φιγουράρει για πρώτη φορά στην κατηγορία «Θεαματικά Αεροδρόμια» της Ευρώπης, καθώς προσφέρει μερικές από τις πιο θεαματικές από/προσγειώσεις στον κόσμο και αποτελεί σημείο αναφοράς για την παγκόσμια κοινότητα των plane spotters.

Δεν είναι τυχαίο, ότι αποκαλείται από τους λάτρεις του είδους ως το «Saint Martin» της Ελλάδας. Η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαρτίου.


Υπενθυμίζεται ότι, οι εργασίες αναβάθμισης του αεροδρομίου της Σκιάθου έχουν ολοκληρωθεί και περιλαμβάνουν επέκταση κατά 2.185 τμ και ανακαίνιση του υπάρχοντος αεροσταθμού, αναδιαμόρφωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών, κατασκευή νέου πυροσβεστικού σταθμού, 10% αύξηση των σημείων check-in, 70% αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών, διπλασιασμό των ιμάντων παραλαβής αποσκευών, κατασκευή νέου φυλακίου ελέγχου πρόσβασης στην περιοχή δραστηριοτήτων αεροσκαφών, εγκατάσταση μοντέρνου συστήματος ελέγχου και διαχείρισης αποσκευών, ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου και χώρου στάθμευσης οχημάτων.


Η Σκιάθος είναι το πιο κοντινό στη στεριά από τα νησιά των Σποράδων. Απέχει 41 ναυτ. μίλια από την πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας, το Βόλο και μόλις 2,4 μίλια από τις ακτές του νοτίου Πηλίου, έχει ανατολικά τη Σκόπελο σε απόσταση περίπου 6 ναυτικών μιλίων, προς νότο την Εύβοια από την οποία απέχει 16 ν.μ. και προς βορρά βρίσκεται ο Θερμαϊκός κόλπος και απέχει 95 ν.μ. από τη Θεσσαλονίκη. Η έκταση του νησιού είναι 48 τ.χλμ.

cnn.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια