Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Το άγνωστο τμήμα του Σινικού Τείχους (pics)

«Η κεφαλή του παλιού Δράκου». Αυτό είναι το όνομα του σημείου, όπου καταλήγει το μεγαλειώδες Σινικό Τείχος , εκεί όπου το πετρόχτιστο τεί...

«Η κεφαλή του παλιού Δράκου». Αυτό είναι το όνομα του σημείου, όπου καταλήγει το μεγαλειώδες Σινικό Τείχος, εκεί όπου το πετρόχτιστο τείχος συναντά τη θάλασσα Μποχάι.


Οι φωτογραφίες είναι σίγουρα άκρως εντυπωσιακές και απεικονίζουν ένα όχι και τόσο γνωστό σημείου του Σινικού Τείχους, καθώς είναι από το πιο λιγοτέρο φωτογραφημένα και έχει ονομαστεί «Η κεφαλή του παλιού Δράκου», καθώς από μακριά μοιάζει με το κεφάλι ενός δράκου που σκύβει να πιει νερό.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Το Σινικό Τείχος χτίστηκε σε πολλές... δόσεις και κατά τη διάρκεια διαφορετικών δυναστειών, και το κομμάτι που καταλήγει στη θάλασσα ανακατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80.

Η παραλία στην οποία καταλήγει είναι τεράστια και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη βουτιά τους στον ωκεανό και να δουν την... ιστορία από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία.



Ακολουθήστε μας και στο instagram


Δείτε τις φωτογραφίες:














newsbomb.gr





Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια