Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ο παράδεισος με το όνομα «Fernando de Noronha»

Το αρχιπέλαγος Fernando de Noronha αποτελείται από 21 νησίδες και βρίσκεται στον Ατλαντικό ωκεανό, περίπου 354 χλμ από τις ακτές της Βραζ...

Το αρχιπέλαγος Fernando de Noronha αποτελείται από 21 νησίδες και βρίσκεται στον Ατλαντικό ωκεανό, περίπου 354 χλμ από τις ακτές της Βραζιλίας, της οποίας και αποτελεί έδαφος.



200 μίλια μακριά από τις ακτές της Βραζιλίας, αυτό το εθνικό πάρκο θαλάσσιας ζωής διαθέτει πλούσια πανίδα και χλωρίδα και αποτελεί προστατευμένο οικισμό. Μάλιστα στα καταγάλανα νερά του δεν μπορείς να κολυμπήσεις ούτε με αντηλιακό!






Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ο τόπος είναι πραγματικά παραδεισένιος, το νερό αστράφτει και η φύση είναι μοναδική, μόνο προσοχή... υπάρχει περιορισμός στα άτομα που επισκέπτονται το νησί καθημερινά!


Όλο το αρχιπέλαγος αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Δείτε τις απίθανες εικόνες από το Fernando de Noronha





Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!







Ακολουθήστε μας και στο instagram

















Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!






newsbomb.gr






Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια