Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Πιο δύσκολος μήνας ο Απρίλιος – Έρχονται πιο αυστηρά μέτρα

Κορονοϊός : Ο Απρίλιος θα είναι ο πιο «ζόρικος» μήνας, τόσο για τους πολίτες οι οποίοι τηρούν τα μέτρα ατομικής ευθύνης, όσο και για το σ...

Κορονοϊός: Ο Απρίλιος θα είναι ο πιο «ζόρικος» μήνας, τόσο για τους πολίτες οι οποίοι τηρούν τα μέτρα ατομικής ευθύνης, όσο και για το σύστημα υγείας, το οποίο θα δοκιμαστεί.


Τις επόμενες εβδομάδες, οι ειδικοί επιστήμονες αναμένουν να υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων, με αντίστοιχη αύξηση της ανάγκης για νοσηλεία ασθενών με κορονοϊό.


Κορωνοϊός: Απόκοσμες εικόνες πάνω από την Λιόν -Έρημη η πόλη των 2,3 εκατ στη Γαλλία



Μέχρι στιγμής βέβαια, φαίνεται να έχει αποφευχθεί η εκθετική αύξηση της νόσου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.


Σφραγίδα στο χέρι, ακραία μέτρα: Η χώρα που έκανε το μεγαλύτερο lockdown στην ιστορία του πλανήτη



Προκειμένου να διατηρηθεί ο ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων σε διαχειρίσιμο πλαίσιο, τονίζεται με κάθε ευκαιρία η τήρηση των ατομικών μέτρων από τους πολίτες. Φαίνεται, όμως, ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας όπως εφαρμόζεται σήμερα, δεν επαρκεί.

Πληροφορίες από το κυβερνητικό επιτελείο αναφέρουν ότι τα μέτρα δεν πρόκειται να χαλαρώσουν το επόμενο διάστημα. Αντίθετα, θα αυστηροποιηθούν, λένες οι ίδιες πηγές στο Newsbomb.gr.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια