Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Μαγεία! Με ένα κλικ κάνουμε βόλτα σε Μπάκιγχαμ, Στόουνχεντζ, κάστρα, μουσεία και πινακοθήκες της Βρετανίας

Το γενικό lockdown που όλοι βιώνουμε εξαιτίας του κορωνοϊού δεν σημαίνει ότι θα μας εμποδίσει να θαυμάσουμε τα κορυφαία τουριστικά αξιοθ...

Το γενικό lockdown που όλοι βιώνουμε εξαιτίας του κορωνοϊού δεν σημαίνει ότι θα μας εμποδίσει να θαυμάσουμε τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα του Ηνωμένου Βασιλείου.


Αυτό χάρη της τεχνολογίας που ευτυχώς έχει προχωρήσει και πολλοί τουριστικοί προορισμοί και αξιοθέατα έχουν πλέον web κάμερες και εικονικές περιηγήσεις στις ιστοσελίδες τους, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να τα εξερευνήσετε από την άνεση του σαλονιού σας.



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Εδώ είναι 20 εκπληκτικές εικονικές περιηγήσεις σε βασιλικές κατοικίες, μουσεία και γκαλερί, εθνικά πάρκα και άλλα.

Εθνική Πινακοθήκη


Φιλοξενώντας περισσότερα από 2.000 έργα τέχνης, η Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου αποτελεί το μεγαλύτερο μουσείο τέχνης στη Μεγάλη Βρετανία και ταυτόχρονα ένα από τα πιο αξιόλογα του κόσμου. Ειδικά αφιερώματα, περιοδικές εκθέσεις , κάνουν την ψηφιακή επίσκεψη σας στην Πινακοθήκη συναρπαστική.


Κάντε εικονική περιήγηση εδώ.

Abbey Road, η πιο διάσημη διάβαση


Αύγουστος 1969. Οι Beatles ηχογραφούν το επόμενο album τους και ψάχνουν εξώφυλλο. Κάποιος πετάει την ιδέα να ταξιδέψουν στα Ιμαλάια και να ονομάσουν τον δίσκο «Everest». Ο Πολ ΜακΚάρτνει έχει μία καλύτερη ιδέα. Σχεδιάζει 4 ανθρωπάκια στη σειρά. Από κάτω ζωγραφίζει μία διάβαση. Διαλέγουν τη διάβαση έξω από το studio όπου ηχογραφούν εκείνες τις ημέρες το “The End” στην οδό Abbey Road. Αυτό είναι! Η διάβαση έγινε το πιο διάσημο αξιοθέατο για τους fans των Beatles.

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ.

Μουσείο Καλών Τεχνών Βικτόρια και Άλμπερτ


Το Μουσείο Καλών Τεχνών Βικτόρια και Άλμπερτ φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες συλλογές καλών κι εφαρμοσμένων τεχνών στον κόσμο καταλαμβάνοντας συνολικά 6 ορόφους και 150 διαφορετικές συλλογές. Εάν είστε γυναίκα, θα ξετρελαθείτε με τις συλλογές μόδας που συγκεντρώνουν εντυπωσιακά vintage κομμάτια ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον προκαλούν και οι αίθουσες κινεζικής και ισλαμικής τέχνης.

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Royal Academy of Arts (τάξη ζωγραφικής)


Αν θέλετε να ξεσκονίσετε τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητές, η ιστοσελίδα της Βασιλικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών έχει ένα ηλεκτρονικό φροντιστήριο που θα σας βοηθήσει! Μη ξεχάσετε μόνο μολύβι και χαρτί.

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Πινακοθήκη Tate Britain


Η πινακοθήκη Tate ιδρύθηκε το 1897 και περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη συλλογή βρετανικής τέχνης στον κόσμο. Θα θαυμάσετε περισσότερα από 270 αντικείμενα άρα χρόνο να 'χετε!

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Ζωολογικός κήπος του Εδιμβούργου


Ο ζωολογικός κήπος του Εδιμβούργου μπορεί να μην λειτουργεί τώρα, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε σκηνές με κάποια από τα ζώα εκεί χάρη σε μια σειρά από live webcams.

Οι κάμερες έχουν τοποθετηθεί σε τέτοια σημεία ώστε φαίνονται οι πιγκουίνοι, οι τίγρεις και τα κοάλα. Μην ανησυχήσετε αν δεν δείτε αμέσως τα ζώα - ίσως απλώς να κρύβονται.

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Βρετανικό Μουσείο


Χάρη στη Google Arts & Culture μπορείτε να το επισκεφτείτε εικονικά το Βρετανικό Μουσείο με το πάτημα ενός κουμπιού .

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Hidcote Manor Gardens


Η επίσκεψη θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και οι κήποι μια απόλαυση!

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Εθνικό πάρκο Lake District


Το μεγαλύτερο εθνικό πάρκο της Αγγλίας, το Lake District, τιμάται τόσο από τους τουρίστες, όσο και από τους ντόπιους, φιλοξενώντας το ψηλότερο βουνό της χώρας, Scafell Pike, όπως και τις μεγαλύτερες και βαθύτερες λίμνες, Wastwater και Windermere. Εκτός αυτού, έχει συνδεθεί και με τα ποιήματα του ρομαντικού ποιητή, William Wordsworth, όπως και άλλων ποιητών, επιβεβαιώνοντας την ομορφιά του. Αξίζει να...βρεθείτε κι εκεί!

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Κάστρο Sissinghurst


Το Κάστρο Sissinghurst, στο Κεντ, έχε εκπληκτικούς κήπους και είναι γνωστό για τα λευκά του τριαντάφυλλα το καλοκαίρι.

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Αββαείο του Άνγκλσι


Αν και χτίστηκε τον 12ο αιώνα, το Anglesey Abbey ανακαινίστηκε το 1926 και έγινε γνωστός ως οικία καλής τέχνης και επίπλωσης. Τώρα, μια ιδιοκτησία του National Trust, αυτό το θεαματικό σπίτι περιέχει πολυάριθμες ταπετσαρίες από τους οίκους Gobelin, Soho και Anglesey, καθώς και μια συλλογή έργων τέχνης που χαρακτηρίζει το The Opening of Waterloo Bridge της Constable. Φροντίστε να περάσετε το χρόνο απολαμβάνοντας τους κήπους που περιβάλλουν και 114 στρέμματα πάρκου, συμπεριλαμβανομένης της Περιοχής Ανακάλυψης Άγριας Ζωής, όπου οι νεότεροι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν πουλιά και σφάλματα στους φυσικούς τους οικότοπους και το Lime Tree Lookout .

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Το Hyde Park και οι κήποι του Κένσινγκτον


Δύο από τα διασημότερα πάρκα του Λονδίνου, το Hyde Park και οι κήποι του
Κένσινγκτον , μπορούν να εξερευνηθούν μέσω της Google Street View.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο τεράστιο Hyde Park καθώς και να περπατήσετε γύρω από το παλάτι Κένσινγκτον , το επίσημο σπίτι του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge.

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Giant's Causeway - Το «μονοπάτι του γίγαντα


Αυτό το εντυπωσιακό τοπίο που έφτιαξε η φύση, ύστερα από ηφαιστειακή δραστηριότητα περισσότερων από 60 εκατομμυρίων χρόνων θα μαγέψει όποιον το επισκεφτεί.

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ


Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς είναι μέσα το Παλάτι του Μπάκιγχαμ; Εκεί που ζει η βασίλισσα Ελισάβετ και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια; Το Μπάκιγχαμ δεν θα μπορούμε να μην ακολουθήσει τις επιταγές της νέας εποχής και της τεχνολογίας, έτσι και τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε στο «φτωχικό» σπίτι της βασίλισσας της Αγγλίας, από την άνεση του καναπέ σας.

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Παλάτι του Holyroodhouse


Ένα καταφύγιο μέσα στην πόλη, με περίτεχνα διαμορφωμένους κήπους και δασώδη τοπία, όπου μάλιστα φιλοξενείται το παγκοσμίου φήμης κέντρο βοτανικής επιστήμης. Μπορείτε να κάνετε βόλτα στο πάρκο, να θαυμάσετε την ποικιλότητα και την ομορφιά της φύσης και να δείτε τα μικρά ζώα. Γύρω στα 34.000 φυτά αναπτύσσονται στο βοτανικό κήπο του Εδιμβούργου, στα οποία συμπεριλαμβάνονται αντιπροσωπευτικά δείγματα 17 χιλιάδων διαφορετικών ειδών φυτών από όλο τον κόσμο.

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Το Βρετανικό Κοινοβούλιο


Το Βρετανικό Κοινοβούλιο, είναι ο χώρος συνεδρίασης των δύο σωμάτων του κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου—της Βουλής των Λόρδων και της Βουλής των Κοινοτήτων. Είναι αξιοσημείωτο ότι έχει διατηρηθεί το αρχικό αρχιτεκτονικό τους ύφος αλλά και η αρχική τους λειτουργία ως βασιλικής οικίας για τελετουργικούς σκοπούς.

Θα εντυπωσιαστείτε!

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Βασιλικό περίπτερο του Μπράιτον


Το Βασιλικό Περίπτερο διατηρεί άσβεστη τη λάμψη του, παρά το πέρας δύο αιώνων. Το απαστράπτον κτίσμα, χτισμένο τον 19ο αιώνα, είναι εμπνευσμένο από το μυθικό Ξαναντού. Για μία σύγχρονη γεύση του Μπράιτον...περάστε μια βόλτα από το «Φάμπρικα», παλιά εκκλησία, που ανακαινίσθηκε και λειτουργεί σήμερα ως γκαλερί σύγχρονης τέχνης.

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Μουσείο Βασιλικής Αεροπορίας


Το μουσείο της βασιλικής αεροπορίας θα σας ταξιδέψει στην ιστορία της αεροναυπηγικής, από το παλαιότερο αερόστατο μέχρι το πιο σύγχρονο πολεμικό Eurofighter, με περισσότερα από 100 εκθέματα.

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Μουσείο φυσικής ιστορίας


Ένα ακόμα διάσημο μουσείο, παγκοσμίου φήμης, σε ένα από τα πιο όμορφα κτίρια του Λονδίνου. Ξεχωρίζει για την έκθεση δεινοσαύρων και θηλαστικών και το δωμάτιο του τεχνητού σεισμού.

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ

Στόουνχεντζ


Για έναν ρομαντικό περίπατο επιλέξτε το μνημείο με της αγνώστου προέλευσης πέτρες...

Κάντε εικονική περιήγηση εδώ


Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια