Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Απάντηση της Πολιτικής Προστασίας για τους εγκλωβισμένους Έλληνες σε αεροδρόμιο του Λονδίνου

Ενημέρωση σχετικά με την μη πραγματοποίηση πτήσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ελλάδα Σε ανακοίνωση προχώρησε η Γενική Γ...

Ενημέρωση σχετικά με την μη πραγματοποίηση πτήσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ελλάδα


Σε ανακοίνωση προχώρησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, εξαιτίας πολλών δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε διαμαρτυρίες Ελλήνων πολιτών ότι βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Από την Πολιτική Προστασία αναφέρεται ότι «είναι σε ισχύ η ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με την οποία απαγορεύονται οι πτήσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο από τις 23-03-2020 και Ω/ 06:00.


Κορονοϊός: Δείτε την εξέλιξη των κρουσμάτων λεπτό προς λεπτό



Ως εκ τούτου, η όποια ενημέρωση των πολιτών για πραγματοποίηση πτήσεων σήμερα από το Ηνωμένο Βασίλειο προς Ελλάδα, που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν πολλοί Έλληνες πολίτες στο αεροδρόμιο είναι καθαρά ευθύνη της αεροπορικής εταιρίας.

Το Υπουργείο Εξωτερικών τις επόμενες ημέρες θα συγκεντρώσει όλα τα αιτήματα των Ελλήνων πολιτών και η Ελληνική Κυβέρνηση θα εξετάσει την περίπτωση να δρομολογηθούν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιστρέψουν στη χώρα μας».


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια