Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Χανιά: Έκλεισε το παιδί της στο πορτ μπαγκάζ για να γλιτώσει το πρόστιμο από την απαγόρευση κυκλοφορίας

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στα Χανιά , νωρίς το μεσημέρι. Μια μητέρα έκρυψε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της το παιδ...

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στα Χανιά, νωρίς το μεσημέρι.


Μια μητέρα έκρυψε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της το παιδί της, ένα κοριτσάκι 7 ετών, για να γλυτώσει τον έλεγχο, λόγω των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού.



Κορονοϊός: Δείτε την εξέλιξη των κρουσμάτων λεπτό προς λεπτό



Το περιστατικό έγινε στη 1 το μεσημέρι, επί της οδού Αναγνώστου  Γογονή και αιτία αποτέλεσε ότι στο αυτοκίνητο υπήρχε η (προαναφερόμενη) μητέρα (ηλικίας 36 ετών) με το ένα της παιδί (10 ετών αγόρι), συν μια πιο ηλικιωμένη γυναίκα ( 54 χρονών), η οποία ήταν φίλη της.

Ο Νόμος ορίζει είτε να είναι στο αυτοκίνητο ο γονέας με δύο παιδιά, είτε δυο ενήλικοι (ο ένας ηλικιωμένος που συνοδεύεται από νεαρότερο άτομο διότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας) με ένα παιδί.


Σφραγίδα στο χέρι, ακραία μέτρα: Η χώρα που έκανε το μεγαλύτερο lockdown στην ιστορία του πλανήτη



Προφανώς η επιπόλαιη μητέρα σε κατάσταση πανικού έκανε αυτή την, αν μη τη άλλο, ακραία αρνητική πράξη. Προφανώς, θα έχει να "αντιμετωπίσει" και τη δικαιοσύνη, καθώς η πράξη της κάθε άλλο παρά ασφαλής για το παιδί της ήταν.

Επί της ουσίας, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews, η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη αλλά της κόπηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ και θα ακολουθήσει τακτική δικάσιμος για το αυτόφωρο. Συν τοις άλλοις, για την 53χρονη συντάχθηκε δικογραφία, προφανώς γιατί δεν υπήρχε δικαιολογία για  να βρίσκεται στο αυτοκίνητο της 36χρονης.

Την είδηση ανέδειξε νωρίτερα η συνάδελφος Ευτυχία Πενταράκη στο OPEN TV.

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια