Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Κορωνοϊός: Ανευθυνότητα χωρίς τέλος - Γέμισαν πάλι τις παραλίες!

Δείτε φωτογραφίες από Αλιμο, Καβούρι, Σχινιά, Βάρκιζα και Βουλιαγμένη - Ο ένας πάνω στον άλλο λες και δεν αντέχουν χωρίς παραλία Μάρτιο μ...

Δείτε φωτογραφίες από Αλιμο, Καβούρι, Σχινιά, Βάρκιζα και Βουλιαγμένη - Ο ένας πάνω στον άλλο λες και δεν αντέχουν χωρίς παραλία Μάρτιο μήνα! - Επαιζαν και ρακέτες, εν μέσω πανδημίας


Τελικά η ανευθυνότητα δεν έχει τέλος. Ακόμα και σήμερα μετά τις τόσες εκκλήσεις της Πολιτείας και των επιστημόνων και ενώ 13 συμπολίτες μας έχουν χάσει τη ζωή τους και ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού συνεχώς αυξάνεται, υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν σε απόλυτη προτεραιότητα τη διασκέδασή τους. Αυτό αποδεικνύουν οι φωτογραφίες από παραλίες που γέμισαν πάλι κόσμο! Λες και ο Ελληνας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς παραλία Μάρτιο μήνα!


Κορονοϊός: Δείτε την εξέλιξη των κρουσμάτων λεπτό προς λεπτό



Φωτογραφίες απόγευμα Σαββάτου στην παραλία Αλίμου:












Το υπαίθριο πάρτι των ηλιθίων που παίζουν με τις ζωές των άλλων



Δείτε εικόνα από παραλία στη Βάρκιζα:




Κορωνοϊός: Μείνετε σπίτι σας, μην κάνετε το ίδιο λάθος με εμάς, λέει Ελληνίδα που ζει στην Ιταλία



Εικόνα από Καβούρι:







Κορονοϊός: Δεν κάνεις διακοπές ηλίθιε*, είσαι σε καραντίνα - Τι δεν καταλαβαίνεις;




Εδώ μικρός κόλπος στο παραλιακό μέτωπο της Βουλιαγμένης. Μέχρι και ρακέτες έπαιζαν, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που δημοσίευσε το Εθνος:



Σχινιάς:




Και στη Θεσσαλονίκη, πολλοί πήγαν στις παραλίες της Χαλκιδικής. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, Μάριος Πυρπασόπουλος, δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ότι «η μισή Θεσσαλονίκη έχει μετακομίσει στη Χαλκιδική». Επιπλεόν, αρκετά τηλεφωνήματα φτάνουν στο protothema.gr από κατοίκους της Χαλκιδικής, οι οποίοι όπως λένε χαρακτηριστικά «οι παραλίες έχουν τόσο κόσμο λες και είναι Μάιος».


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια